Tapet si Stickere de perete

Amenajarea cu tapet, fototapet sau stickere este gandita pentru a imbraca frumos unul sau mai multi pereti, oferind interiorului locuintei personalitate, rafinament si dinamism. Acest tip de decor creeaza iluzii optice si transforma totul intr-un mod indraznet, proaspat si colorat. Multi oameni prefera sa-l aplice pentru a pune in evidenta un anumit colt al casei sau pentru a-si personaliza incaperile destinate relaxarii.

Tapetul de la Homelux - potrivit pentru orice incapere din locuinta

Alegerea unui tapet potrivit poate fi destul de dificila, deoarece trebuie sa decizi care se potriveste din punct de vedere estetic cu peretii camerei si, in acelasi timp, reuseste sa faca fata cu brio conditiilor de mediu de aici. In oferta Homelux poti gasi o multime de modele de tapete si stickere decorative, potrivite livingului, dormitorului, biroului, holului sau bucatariei, care se vor armoniza perfect cu restul obiectelor din interior cu ajutorul imaginilor, imprimeurilor si culorilor spectaculoase. Preturile acestor produse sunt accesibile, indiferent de dimensiuni sau material - hartie, PVC, vinil.

Fototapet de la Homelux

Specialistii sunt de parere ca este recomandat sa acoperi un singur perete cu tapet sau fototapet pentru a-l transforma intr-o adevarata vedeta, care va intoarce capul tuturor celor ce vor intra in incapere. Daca ai optat pentru cea de-a doua varianta, atunci comanda de pe site-ul nostru produse de calitate superioara, usor de aplicat pe orice suprafata.

Seteaza ascendent

11 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. STICKER DECORATIV PERETE CURIOUS EYES, 50X20 CM, NEGRU
 2. STICKER DECORATIV PERETE COLIBRI, 60X57 CM, NEGRU
 3. STICKER DECORATIV PERETE HAPPY BIRD, 75X54 CM, NEGRU
 4. STICKER DECORATIV PERETE OWL, 63X60 CM, NEGRU
 5. STICKER DECORATIV PERETE LITTLE GIRL, 115X90 CM, NEGRU
 6. STICKER DECORATIV PERETE LIVE LAUGH LOVE, 49X70 CM, NEGRU
 7. STICKER DECORATIV PERETE THREE, 46X67 CM, NEGRU
 8. STICKER DECORATIV PERETE RAMURI, 65X55 CM, NEGRU
 9. STICKER DECORATIV PERETE BIRDS, 48X19 CM, NEGRU
 10. STICKER DECORATIV PERETE EARTH, 70X36 CM, NEGRU
 11. STICKER DECORATIV PERETE FLUTURI, 45X38 CM, NEGRU
Seteaza ascendent

11 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista