Lampi solare

Daca ti-ai amenajat un spatiu pentru relaxare, este important sa te asiguri ca te poti bucura de el si seara, mai ales cand vremea iti permite acest lucru. In acest scop, te poti folosi de cateva lampi solare de gradina, care iti garanteaza un decor extrem de placut si iti asigura si un iluminat economic si ecologic.

Lampile solare de gradina - Avantaje

Cu un efect decorativ extraordinar, lampile solare au avantajul de a influenta intr-o masura extrem de mare aspectul gradinii tale. De aceea, este important sa le alegi pe cele potrivite stilului predominant din curte. Un alt aspect pozitiv este lipsa cablurilor. In acest fel, lampile solare sunt extrem de practice si pot fi montate aproape oriunde in gradina, fara a afecta in vreun fel circulatia. De asemenea, acestea sunt dispozitive care functioneaza pe baza de energie solara, ceea ce inseamna ca au un consum energetic care nu afecteaza nici mediul inconjurator, nici costurile facturilor.

Rolul lampilor solare de gradina

Principalul rol al lampilor solare este iluminatul, indiferent daca sunt montate pe terasa sau in gradina. Acestea sunt spatii circulate chiar si dupa lasarea intunericului, ceea ce inseamna ca au nevoie de un iluminat eficient, pentru a facilita circulatia si pentru a garanta siguranta persoanelor prezente. In acelasi timp, lampile solare au si un rol decorativ pronuntat, motiv pentru care sunt extrem de populare atunci cand doresti sa faci din gospodarie un mediu primitor si relaxant.

Daca iti doresti sa-ti decorezi gradina sau, pur si simplu, te rezumi doar la iluminatul acesteia, dar vrei sa faci si economie, atunci lampile solare de gradina de la Homelux sunt ideale. Poti alege dintr-o varietate de modele, de la cele care se fixeaza in pamant, pana la cele care se monteaza pe perete. Design-ul lor atractiv te ajuta sa mentii stilul de amenajare preferat chiar si la exterior, iar preturile sunt accesibile si potrivite pentru toate buzunarele!

Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. LAMPA SOLARA CU LED FANCY PENTRU TERASA/GRADINA, 16X15 CM, LUMINA CALDA, DURATA BATERIE 6-8 H, STICLA/PLASTIC
 2. APLICA SOLARA LED PENTRU TERASA, SENZOR DE MISCARE, 18X21X23 CM, MONTAJ PERETE, ARGINTIU, METAL/STICLA
 3. LAMPA SOLARA LED PENTRU GRADINA, 6X35 CM, NEGRU, PLASTIC
  LAMPA SOLARA LED PENTRU GRADINA, 6X35 CM, NEGRU, PLASTIC
  Pret standard 5,99 lei Pret special 4,00 lei
 4. APLICA SOLARA LED PENTRU TERASA, SENZOR DE MISCARE, 9.6X12.4X5 CM, MONTAJ PERETE, NEGRU, PLASTIC
  APLICA SOLARA LED PENTRU TERASA, SENZOR DE MISCARE, 9.6X12.4X5 CM, MONTAJ PERETE, NEGRU, PLASTIC
  Nota:
  100%
  Pret standard 34,90 lei Pret special 20,00 lei
 5. LAMPA SOLARA LED PENTRU TERASA/GRADINA, MODEL GLOB, 10X9.5 CM, ARGINTIU, STICLA
  LAMPA SOLARA LED PENTRU TERASA/GRADINA, MODEL GLOB, 10X9.5 CM, ARGINTIU, STICLA
  Pret standard 16,90 lei Pret special 7,00 lei
Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista