Boluri decor

In aceste timpuri moderne, foarte multe persoane care doresc sa isi reamenajeze si redecoreze locuintele se orienteaza catre abordarea unui stil modern, cu accente minimaliste. Acest lucru nu inseamna renuntarea la ornamente, ci dimpotriva. De exemplu, bolurile decorative raman printre primele optiuni cand vine vorba de selectarea accesoriilor pentru un living deosebit.

Boluri decorative din gama Homelux – alegerea potrivita pentru o locuinta stilata

Minunat in cazul acestora este ca se regasesc intr-o varietate impresionanta de marimi, forme, materiale si nuante. Asadar, ai de unde sa iti alegi seturile de boluri decorative care sa-ti fie pe plac. Poti asorta cu usurinta orice produs din oferta Homelux cu mobilierul din locuinta pentru ca, pe langa modelele clasice, foarte apreciate sunt si cele din sticla, cupru, aluminiu, inox sau lemn.


Daca vrei sa mergi pe mana simplitatii, este suficient sa te orientezi catre variantele monocrome sau transparente, fara gravuri sau imprimeuri. Insa, daca te incadrezi in standardele stilului modern, probabil ca iti vor fi pe plac bolurile decorative cu aspect cromat si modelele orientale sau cele de cristal.

Bolul decorativ - un element inedit de design

Cel mai bine iti vei da seama ca ai facut alegerea corecta atunci cand nu doar cei din familie, ci si prietenii care-ti calca pragul casei iti vor admira bolurile decorative. Important este sa dai culoare si armonie living-ului tau, alegand din oferta Homelux ceea ce iti place in mod special.

Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. BOL DECORATIV, H 14 CM, METAL, ROZ/AURIU
  BOL DECORATIV, H 14 CM, METAL, ROZ/AURIU
  Pret standard 129,00 lei Pret special 79,00 lei
 2. BOL DECORATIV, H 17 CM, ASPECT LUCIOS, STICLA, GRI
  BOL DECORATIV, H 17 CM, ASPECT LUCIOS, STICLA, GRI
  Pret standard 99,90 lei Pret special 65,00 lei
 3. BOL DE STICLA 29, 5X8CM
  BOL DE STICLA 29, 5X8CM
  Pret standard 24,90 lei Pret special 5,00 lei
Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista