Accesorii ghivece si jardiniere

Jardiniere de toate marimile pentru o curte sau gradina moderna

Amenajarea curtii sau a gradinii casei este un prilej de relaxare, iar printre accesoriile pe care le poti folosi pentru infrumusetare sunt jardinierele si ghivecele. In functie de marimea plantelor sau a florilor pe care le cultivi, acestea au diferite marimi, astfel incat sa realizezi o adevarata expozitie. Cu ajutorul uneltelor de gradinarit potrivite poti muta sau planta o gama variata de arbusti si arbori pentru a crea o oaza de verdeata.

Nimic nu iti va completa mai bine setul de mobilier de terasa decat un suport pentru ghivecele de flori inalt si modern in care poti pune plante cu coronament bogat care sa creeze umbra pe timpul verii. La fel de bine poti folosi unul cu roti pe care sa il muti in functie de lumina si umbra naturala. Pe Homelux.ro te bucuri de o varietate de accesorii de gradina la preturi avantajoase.

Jardiniere de exterior sau interior - ideale pentru balcoanele de apartament

Daca doresti ca balconul apartamentului tau sa arate nemaipomenit alege un suport din lemn pentru ghivecele cu flori sau unul pentru jardiniere. Clasic, dar modern, acesta poate fi accesoriul care sa se potriveasca langa o masa de terasa de dimensiuni reduse care te faca sa uiti ca esti in mijlocul orasului.

Pentru un balcon mic poti alege un ghiveci de lemn, plastic sau metal rezistent pe care sa il alaturi unui scaun de terasa si gradina, astfel incat sa iti creezi un mic spatiu de relaxare si de baut cafeaua dimineata fara a-ti face griji ca pierzi din utilitatea locului.

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. SUPORT GHIVECI, 26 CM, CU ROTILE, VERDE, POLIPROPILENA
  2. SUPORT GHIVECE, 35X35X8 CM, 4 ROTI, NATUR, LEMN DE FAG
  3. SUPORT GHIVECI, 26 CM, CU ROTILE, ALB, POLPROPILENA
  4. SUPORT GHIVECI, 26 CM, CU ROTILE, MARO, POLIPROPILENA
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista