Suport periute de dinti

Cand vine vorba de igiena personala, apa, sapunul si pasta de dinti sunt primordiale, baza oricarui om care-si doreste sa fie sanatos si ingrijit. Daca sapunul are propria savoniera, e mandatoriu ca obisnuita periuta de dinti sa aibe propriul suport. Acesta e una dintre primele bariere puse in calea bacteriilor care iti pot afecta sanatatea dintilor.

Suporturile de periute de dinti – o metoda eficienta de a tine bacteriile la distanta

De cate ori te-ai gandit, cand ai ales suportul pentru periutele de dinti, la aspectul sau estetic? Dar la utilitatea si functionalitatea sa? Daca ar fi sa enumeram cel putin doua dintre specificatiile tehnice ale unui asemenea produs, acestea ar avea legatura cu numarul de sectiuni pentru depozitare si calitatea materialului din care este confectionat. In oferta Homelux, acesta se regaseste in diferite forme, marimi si culori. De asemenea, si modul de amplasare difera, pentru ca unele se pot monta sau aseza, pur si simplu, pe chiuveta, in vreme ce altele pot fi prinse in perete. De ce sa-ti asezi periuta de fiecare data dupa utilizare in suportul special, e de la sine inteles: nu ia contact cu alte suprafete din baie, deci este ferita de actiunea directa a bacteriilor. Nu uita ca trebuie sa schimbi acest accesoriu o data la minimum trei luni, pentru a asigura o igiena corespunzatoare.

Suportul pentru periuta si pasta de dinti nu trebuie sa-ti lipseasca din baie

Alege pentru baia ta un suport de periute care sa se asorteze atat cu savoniera, cat si cu recipientul pentru sapunul lichid. Chiar daca aceasta incapere nu poate fi comparata alta din locuinta, din punctul de vedere al elegantei, asta nu inseamna ca nu poti sa-i oferi un plus de culoare si originalitate.

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

20 Articole

pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

20 Articole

pe pagina