Plafoniere si aplice

Plafonierele sunt corpuri de iluminat special concepute pentru interiorul casei. Ele sunt extrem de utilizate in orice tip de locuinta, deoarece aduc acesteia un aspect modern, fiind si foarte eficiente atat din punct de vedere energetic, cat si financiar. Plafonierele se monteaza direct sau indirect pe tavan si ofera un efect decorativ inedit oricarei incaperi, indiferent ca sunt amplasate in sufragerie, hol, dormitor sau in camera copiilor.

Plafoniere de la Homelux - numeroase optiuni de iluminat

Plafonierele sunt de mai multe feluri, in functie de design-ul lor si de anumite caracteristici. Astfel, exista modele vintage din lemn sau moderne ori clasice din metal si sticla, fabricate atat in nuante mai inchise, precum maro, wenge sau negru, cat si mai deschise, cum ar fi alb sau gri. De asemenea, o alta diferentiere se poate face pe baza numarului de becuri, de la 1, 2, 4, 6 sau chiar mai multe, precum si pe baza formei (rotunda, dreptunghiulara, glob) si a dimensiunii (de la 20-40 cm pana la 70-90).

In egala masura, este important ca plafoniera sa fie adaptata incaperii in care este pusa. De exemplu, in dormitor e nevoie de mai putina lumina, deci un corp de iluminat simplu este suficient, in timp ce livingul sau holul pot necesita o putere si o dimensiune mai generoase.

Plafoniere cu led moderne pentru amenajari contemporane

In oferta Homelux, sunt disponibile si modele de plafoniere cu led, potrivite pentru design-ul unei amenajari contemporane. Acestea sunt economice si pot deveni adevarate obiecte decorative, care pun in valoare restul incaperii.

Alegerea finala trebuie facuta tinand cont de preferintele personale, de stilul de design interior ales pentru locuinta si, bineinteles, de buget alocat acestor corpuri de iluminat. Pretul plafonierelor poate varia, in functie de dimensiuni, stil si caracteristici, insa orice poate gasi, cu siguranta, elementul potrivit pentru casa!

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 63

Pagina
pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 63

Pagina
pe pagina