Dulapuri birou

Unitatile cu sertare sau rafturi pentru birou sunt esentiale pentru a-ti organiza spatiul de lucru. Acestea pot fi utilizate pentru a depozita dosare, documente si obiecte personale.

Dulapurile de birou: functionalitate si decor

Toate modelele de dulapuri din colectia Homelux sunt create sa fie durabile, practice si versatile, oferind o varietate de dimensiuni si stiluri, inclusiv pe rotile, pentru o mutare usoara. Pentru documentele care contin date sau informatii sensibile, dar nu numai, va punem la dispozitie unitati de serate cu incuietori.

Gama Homelux de dulapuri de birou vine in diverse culori si forme. Vei gasi pe site dulapuri si comode cu compartimentari deschise, inchise, cu sertare sau rafturi, dar si cu geam, pentru a expune cartile sau lucrurile personale.

Indiferent de stilul de amenajare, fie acasa, fie in spatiul de la locul de munca, dulapurile noastre pot fi integrate cu usurinta in orice birou, completand decorul incaperii.

Dulapurile pentru birouri: solutie pentru orice spatiu

Pentru ca un birou aerisit este foarte important, dimensiunile diverse ale comodelor si dulapurilor permit eficientizara spatiului, existand optiuni pentru orice incapere. Cele cu sertare pot fi asezate sub birou, iar comodele joase pot fi utilizate, pe langa depozitare, pentru amplasarea televizorului sau a altor dispozitive.

Asadar, alege piesele de la Homelux si bucura-te de un decor pentru birou special si functional!

Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. COMODA AMALFI HD302, 80X40X81 CM, CULOARE ARTAR, MFC
  2. COMODA BIROU AMALFI, 120X40X81 CM, CULOARE ARTAR, MFC
  3. DULAP AMALFI H1D108, 80X40X180 CM, CULOARE ARTAR, MFC
  4. CORP DEPOZITARE AMALFI, 80X40X180 CMCULOARE ARTAR, MFC/STICLA
  5. COMODA AMALFI HQ06, 60X60X45 CM, CULOARE ARTAR, MFC
  6. COMODA AMALFI HQ12, 120X60X45 CM, CULOARE ARTAR, MFC
Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista