Opritor usa

Trantirea usii din greseala este un lucru ce se intampla nu foarte rar. Daca te-ai saturat sa auzi izbiturile acestora de pereti, alege un opritor din silicon, magnetic sau din cauciuc sau chiar material textil, care sa opreasca inchiderea fortata. Acestea trebuie sa se regaseasca in fiecare camin, deoarece au menirea de a proteja atat usa, cat si zidurile, insa ajuta si in cazurile in care este nevoie, din diferite motive, ca aceasta sa ramana deschisa.

Opritor de usa - Care sunt spatiile care au cea mai mare nevoie de acest produs?

Copiii sunt, de regula, cei mai activi locatari ai unei case, fapt pentru care se intampla des ca acestia sa impinga cu putere usile in momentul in care intra intr-o camera. Din acest motiv, camera celor mici trebuie sa se fie prima incapere in care sa se regaseasca un opritor pozitionat intre usa si perete.

Pe langa aceasta zona din locuinta, dormitoarele, bucataria si baile trebuie sa detina, de asemenea, acest produs, precum si holurile, care sunt des traversate. Astfel, chiar daca inca nu ai copii, trebuie sa iei in calcul utilitatea unui astfel de obiect.

Opritor de usa glisanta - Ce tipuri gasesti la Homelux

Atunci cand vine vorba despre camera celui mic, iti doresti ca fiecare colt in parte sa exprime copilarie, juvenilitate si optimism. Din acest motiv, Homelux pune la dispozitia ta opritoare sub forma de animale, care sa se potriveasca perfect in decor.

Pe langa clasicele opritoare pentru usa si perete, opritoarele pot fi folosite si pentru usile glisante de dulap. Din cauza faptului ca si acestea se pot lovi cu putere, magazinul nostru vine in ajutorul tau cu diferite produse utile.

Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. PERNA DE USA ANTI-CURENT FORMA VEVERITA, 90X12X18 CM, POLIESTER, ROZ/ALB
    PERNA DE USA ANTI-CURENT FORMA VEVERITA, 90X12X18 CM, POLIESTER, ROZ/ALB
    Pret standard 69,90 lei Pret special 40,00 lei
  2. PERNA DE USA ANTI-CURENT FORMA CATEL, 90X12X18 CM, POLIESTER, ROSU/NEGRU
    PERNA DE USA ANTI-CURENT FORMA CATEL, 90X12X18 CM, POLIESTER, ROSU/NEGRU
    Pret standard 69,90 lei Pret special 40,00 lei
Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista