Terasa si Gradina

Terasa si gradina sunt printre cele mai importante spatii atunci cand locuiesti la casa, de aceea, acestea trebuie amenajate in asa fel incat sa creeze aspectul vizual pe care il doresti. Daca esti in cautarea unui mobilier pentru curte, precum mese de terasa si gradina, te poti opri la Homelux, unde vei gasi unele dintre cele mai frumoase decoratiuni!

Mobilier pentru curte si gradina modern si elegant

Daca esti in cautarea unei mese cu scaune pentru curte, poti gasi unele dintre cele mai potrivite seturi la Homelux. Varietatea propusa pe site-ul nostru iti va satisface atat nevoile estetice, prin multitudinea de culori vii sau neutre, precum si pe cele de spatiu, in functie de marimea cautata.

Probabil ca terasa si gradina sunt locurile in care doresti sa te relaxezi, motiv pentru care vei dori sa acorzi toata atentia amenajarii acestora. Unele dintre piesele centrale, pe care te poti baza la acest capitol, sunt o masa cu scaune comode si un balansoar care sa completeze imaginea curtii perfecte.

Terasa si gradina – gaseste inspiratia amenajarii lor la Homelux

Atunci cand esti hotarat, alegerea mobilierului de curte este simpla, iar la Homelux vei gasi tot ceea ce ai nevoie in materie de gradina si terasa, astfel incat sa fii inspirat in realizarea uneia dintre cele mai frumoase si durabile proiecte ale casei tale.

Indiferent ca ai un spatiu mai mic sau mai mare pe care doresti sa il amenajezi, nu ezita sa consulti intreaga oferta pentru mobilierul de curte si gradina de pe site-ul nostru, pentru a gasi produsele perfecte pentru tine. Atat confortul, cat si eleganta si rafinamentul pieselor conteaza pentru a crea o atmosfera calda si relaxata!

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 308

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. FOARFECA GRADINA, 18 CM, LAMA OTEL, MANER POLIPROPILENA, VERDE
 2. DECORATIUNE FLAMINGO, 34X20X78 CM, METAL, ROZ/ALB/NEGRU, MODEL 1
 3. DECORATIUNE FLAMINGO, 49X21X55 CM, METAL, ROZ/ALB/NEGRU, MODEL 2
 4. DECORATIUNE PAUN, METAL, 37X12X78 CM, ALBASTRU
 5. DECORATIUNE PAUN, METAL, 37X12X78 CM, VERDE
 6. GHIVECI CERAMICA,14.5X14.5X12.3 CM,ALB
 7. GHIVECI CERAMICA,14.5X14.5X12.3 CM,GRI INCHIS
 8. GHIVECI CERAMICA,14.5X14.5X12.3 CM,ROZ
 9. GHIVECI CERAMICA,14.5X14.5X12.3 CM,GRI DESCHIS
 10. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  de la 619,00 lei
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 308

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista