Seturi curatenie

Igienizarea locuintei este un obiectiv al oricarui proprietar dornic sa traiasca intr-un mediu sanatos si frumos. Atmosfera primitoare a casei nu poate deveni realitate fara ajutorul unor produse corespunzatoare acestei misiuni. Seturile de curatenie sunt, astfel, articole obligatorii pentru realizarea igienizării perfecte in casa ta, asa ca magazinul Homelux iti pune la dispozitie produse deosebite, cu design modern, extrem de eficiente si de rezistente in timp.

Faras si maturi: Seturi pentru curatenie de calitate superioara de la Homelux

Activitatea de igienizare se va desfasura asa cum iti doresti daca ai alaturi de tine ustensile simple, dar eficiente, precum: faras, maturi si perii, recipientul de colectare, mopul, indiferent ca vrei sa faci curat in orice colt al case: fie ca este vorba de bucatarie, baie, dormitor, living sau chiar spatii adiacente: garaj, camara, pe hol sau balcon. Calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate produsele garanteaza eficienta pe durata procesului de igienizare si durabilitatea in timp. Practic, nu vei fi nevoit sa faci o noua investitie, deoarece produsele reusesc sa faca fata cu brio efortului depus.

In magazinul nostru exista seturi complete pentru curatenie, formate din faras, mop, perie si matura, dar exista si unele alcatuite din perie si faras, perie si recipient de colectare sau matura si faras. Tu poti sa alegi in functie de necesitati.

Matura si faras - preturi foarte bune doar la Homelux

Articolele de curatenie de la Homelux te ajuta sa te organizezi rapid si sa muncesti eficient, cu rezultate foarte bune, in scurt timp. Raportul calitate-pret este excelent. Tot ce ai de facut este sa descoperi online ceea ce ai nevoie pentru obtinerea unei curatenii exemplare.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. SET PERIE CU FARAS, MULTICOLOR
    SET PERIE CU FARAS, MULTICOLOR
    17,90 lei
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista