Scari de interior

Scarile sunt extrem de utile in orice casa sau spatiu de lucru, fiindca vin in sprijinul tau oricand ai nevoie! De multe ori, accesul la rafturi superioare sau la polite inalte poate fi dificil si, de aceea, este recomandat sa te echipezi cu un astfel de produs care poate fi folosit in nenumarate situatii. Homelux iti pune la dispozitie o gama larga de modele, pentru a alege ceea ce ti se potriveste!

Scara telescopica sau scara pliabila?

Multi opteaza pentru o scara multifunctionala sau telescopica, insa o varianta utila si rezistenta poate fi si cea pliabila. Aceasta are avantajul de a putea fi depozitata usor, fara a ocupa mult spatiu. Fie ca optezi pentru modele mici - cu 2-3 trepte , medii - 4-5 trepte, fie ca te orientezi catre cele duble sau cu mai multe tronsoane - 7-9 trepte, important este sa fie stabile si sa aiba o structura solida. Poti alege diverse materiale – aluminiu, otel – in functie de preferinte, pentru a te bucura de un raport calitate-pret excelent!

Scari metalice, din otel sau din aluminiu – ideale pentru orice buget!

Indiferent de materialele si culorile alese, este esential sa descoperi cele mai bune optiuni pentru buzunarul tau! Cerceteaza asemanarile si diferentele dintre produse si orienteaza-ti atentia catre cele care indeplinesc toate criteriile pe care ti le-ai propus. Tine cont de faptul ca scara este un articol extrem de necesar, care iti va inlesni nenumarate activitati – asadar, achizitioneaza cat mai curand articolul ideal!

Nu s-au gasit produse care sa coincida cu selectia.