Cosuri de rufe

Spatiul de depozitare al hainelor folosite ar trebuie sa fie intr-un cos de rufe special destinat acestui lucru. Acest element poate fi amplasat oriunde in baia ta, atunci cand dispui de mai mult spatiu disponibil, sau poti opta pentru un model incorporabil, pentru a economisi locul pe care acesta il ocupa. Pentru a-ti fi mai usor sa decizi, oferta Homelux este bogata cu astfel de accesorii speciale pentru tine.

Cosuri de rufe pentru baia ta: locul de depozitare perfect pentru hainele purtate

Hainele pe care le-ai folosit deja trebuie sa se bucure si ele de un loc unde sa le depozitezi pana la spalare. Elementul special creat pentru acest lucru este cosul de rufe. Poti alege dintr-o varietate mare de culori, de la alb, negru, verde si altele, pentru a completa designul baii. De asemenea, poti selecta din mai multe variante de materiale, cum ar fi plasticul, bambusul, textil si altele. Exista chiar si varianta unui dulap de baie cu un asemenea cos, ce beneficiaza de polite, unde se pot depozita diverse obiecte.

Cos pentru rufe avantajos pentru tine de la Homelux

Dimensiunile, modelul, dar si culoarea acestuia sunt unele dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cosul de rufe. Chiar daca pare un obiect care nu se bucura de prea multa atentie, trebuie sa stii ca poate fi plusul de care baia ta are nevoie. Asadar, alege varianta potrivita dintre numeroasele modele ce iti sunt puse la dispozitie de catre Homelux si asigura-te ca selectezi in functie de aspect, dar si de functionalitate.

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. COS DE RUFE DIN BAMBUS, 65.5X34X42.5 CM, NATUR
  COS DE RUFE DIN BAMBUS, 65.5X34X42.5 CM, NATUR
  Pret standard 169,00 lei Pret special 80,00 lei
 2. COS DE RUFE 50 L, VERDE, MODEL FLORI PERFORAT
  COS DE RUFE 50 L, VERDE, MODEL FLORI PERFORAT
  Pret standard 59,90 lei Pret special 35,00 lei
 3. COS DE RUFE 40 L, NEGRU
  COS DE RUFE 40 L, NEGRU
  Pret standard 59,90 lei Pret special 40,00 lei
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista