Despre Homelux

01

Ce inseamna Homelux

Un magazin pentru toata lumea si pentru cei care isi decoreaza casele, dar si pentru cei pasionati de amenajarea locuintelor sau a spatiilor HoReCa – un magazin specializat in mobila si decoratiuni! Comercializam o gama larga de mobilier si decoratiuni cu preturi accesibile pentru toata lumea. Avem in portofoliu peste 20.000 de articole listate din categoriile mobila, textile, corpuri de iluminat, decoratiuni, electrocasnice.

Viziunea Homelux

Viziunea Homelux

Oferim clientilor nostri produse care imbunatatesc confortul de acasa, ajutandu-i sa isi gaseasca si sa-si dezvolte stilul de design si amenajare preferat! Stim cat de important este sa ai parte de confort si relaxare acasa, asa ca vrem sa te inspiram sa iti creezi acest confort cu produse diverse, pe stilul tau, de buna calitate si la un pret accesibil.

Misiunea Homelux

Misiunea Homelux

Homelux aduce confortul in casele romanilor prin diversitate si stil. Cand alegem produsele pentru magazinele Homelux, alegem calitatea, pretul accesibil, diversitatea, dar si stilul de amenajare din care pot face parte acele produse. Astfel ca tu sa iti poti crea designul de vis pentru caminul tau.

Valorile Homelux

Valorile Homelux

Credem in Design, credem in utilitate, credem in calitate. Ne respectam clientii si ii dorim aproape de noi in fiecare moment. Suntem profesionisti. Ne pretuim angajatii si ii sprijinim sa se dezvolte.

Inceputurile Aventurii Homelux

02

Stilul Homelux

La Homelux, credem in design-ul unitar si potrivit pentru locuinta ta, care sa iti puna in evidenta personalitatea si gusturile.

De aceea, iti oferim produse in mai multe stiluri de amenajare care sa te inspire. Alegerea este a ta. Exploreaza stilurile noastre: clasic, modern, romantic sau etnic.

Planuri Mari pentru Viitor

03

Echipa Homelux

In Homelux, mindsetul antreprenorial se combina cu profesionalismul unei multinationale. Suntem deschisi, destepti si dornici sa crestem impreuna !

Echipa

Cariere

Suntem in plina expansiune si ne dorim sa te avem alaturi! Daca iti doresti sa intri intr-o echipa fantastica, sa cresti, sa te dezvolti si sa te bucuri de cresterea unui nou business impreuna cu noi, intra pe pagina Cariere si aplica la job-ul care ti se potriveste. Devino parte din echipa Homelux