Umbrare

Multa lume isi doreste sa stea la curte, deoarece viata intr-o asemenea locuinta este foarte vesela, incarcata cu foarte multa voie buna si energie pozitiva. Daca te numeri printre norocosii care se bucura de o casa cu gradina mare, cu siguranta ai avut multe momente in care iti doreai sa te intinzi pe iarba, insa soarele arzator nu-ti oferea aceasta ocazie. Pentru a avea parte de tot confortul pe care ti-l doresti, atat in casa, cat si in afara ei, trebuie sa alegi unul dintre modelele de umbrare din lemn sau din panza pentru exterior.

Prelata pentru umbrire - Cand ai nevoie de un asemenea produs?

Umbrarele de curte sunt foarte mari si elegante, oferind o atmosfera unica oricarei gradini sau terase. Fie ca iti doresti sa te feresti de razele UV ale soarelui, fie ca vrei sa-ti petreci timpul in aer liber chiar si atunci cand ploua, este clar ca ai nevoie de o asemenea solutie, care sa-ti ofere o stare excelenta de dispozitie.

Foarte multe persoane aleg corturile sau alte solutii pentru umbrire pentru a se feri de razele solare. Multi oameni aleg sa-si petreaca anumite ocazii in gradina cu cei mai buni prieteni sau rudele sub un astfel de umbrar sau pavilion frumos decorat.

Solutii de umbrire pentru terasa - Care sunt cele mai potrivite?

In ceea ce priveste umbrirea terasei, aceasta poate fi facuta cu ajutorul unor umbrare sau umbrele de dimensiuni mari. Este foarte important ca aceasta sa aiba inaltimea ajustabila pentru a se plia perfect pe dorintele si nevoile tale si ale familiei.

In cazul in care ai nevoie de umbra doar in zona usii exterioare de la casa, iti poti indrepta atentia spre copertinele din policarbonat, care reusesc sa protejeze de soare sau de stropii de ploaie.

Seteaza ascendent

22 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  de la 619,00 lei
 2. COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX
  de la 399,00 lei
 3. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  de la 599,00 lei
 4. SUPORT UMBRELA JOEY,DIAMETRU 49 CM,H 34 CM,CIMENT/OTEL,NEGRU
 5. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 90X160 CM
 6. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 90X160CM
 7. COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX 90X140 CM
 8. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 100X150CM
Seteaza ascendent

22 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista