Unelte de gradinarit

Uneltele de gradinarit sunt de nelipsit din orice gospodarie, pentru ca pot oferi posibilitatea de a executa bine si rapid diferite lucrari si activitati care vor face diferenta, transformand curtea si gradina in spatii ingrijite si lucrate exemplar.

Foarfeca de gradina si alte unelte de gradinarit rezistente, din materiale si cu marimi diverse

Indiferent ca este vorba despre un amator sau un profesionist in gradinarit, magazinul Homelux.ro pune la dispozitie produse variate, de calitate superioara, care pot fi utilizate in toate anotimpurile, alaturi de alte accesorii pentru gradina, pentru a duce la bun sfarsit diferite tipuri de lucrari. Materialele din care sunt fabricate sunt diferite, astfel putand fi mentionate urmatoarele: ABS, lemn, metal, otel, otel inoxidabil. Ele garanteaza rezistenta, eficacitatea si posibilitatea de a le folosi o perioada lunga de timp. Foarfecele de gradina au dimensiuni si lungimi variate (16,5, 17, 20 cm) si greutate mica, putand fi manevrate usor de orice persoana. Seturile de unelte manuale pentru gradinarit sunt alcatuite din piese potrivite pentru orice tip de activitate de gradinarit: plantator, minifurca, cultivator, grebla de mana, sapaliga etc.

Seturi de unelte de gradinarit, ideale pentru intretinerea gradinii

Sculele pentru gradinarit din magazinul nostru au un design clasic si pot fi utilizate pentru a infiinta si intretine o gradina de flori sau de zarzavaturi. Cei care vor sa se bucure de timp liber petrecut pe terasa sau un curte in timpul desfasurarii unei astfel de activitati gospodaresti vor achizitiona uneltele de care au nevoie din mediul online, la preturi accesibile, reusind astfel sa-si puna la punct arsenalul de scule pentru gradinarit.

Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista