Aspiratoare si Fiare de Calcat

Aspiratoarele robot de la Homelux - Produse moderne, foarte apreciate de gospodine

Cei mai multi proprietari si-au dat seama ca pentru a obtine o curatenie impecabila trebuie sa inlocuiasca vechile electrocasnice, uzate moral de cele mai multe ori, cu unele noi, performante, dotate cu caracteristici tehnice de ultima ora. In magazinul Homelux.ro se gasesc piese de mobilier de calitate, decoratiuni, corpuri de iluminat, produse pentru menaj si diverse accesorii, precum si alte lucruri utile pentru amenajarea si ingrijirea unei locuinte.

Pentru o igienizare adecvata, cerceteaza gama variata de aspiratoare robot inteligente, care reusesc sa aspire singure praful si impuritatile din jur. Aceste electrocasnice mici sunt controlate simplu, prin aplicatia mobila si telecomanda, sunt dotate cu indicator de baterie descarcata, cu senzor anti-cadere, giroscop, compartiment pentru scame detasabil, GPS, filtru HEPA si au o autonomie de lucru de 100 minute. De asemenea, se remarca la ele si un consum redus de energie electrica, designul modern si culorile usor de armonizat cu cele din jur.

Aspiratoarele robot si fiarele de calcat performante - Avantajele electrocasnicelor moderne in orice locuinta

Aspiratoarele robot automate si fiarele de calcat din magazinul nostru sunt avantajoase pentru ca au preturi corecte, sunt dotate cu tehnologii de ultima ora si fac fata cu succes diferitelor provocari pe care le intalnesc in orice casa. Operatiunile de igienizare, spalare si curatare devin usor de realizat cu robotul de aspirare, iar hainele, lenjeriile si alte textile din casa vor arata impecabil, calcate bine cu ajutorul unui fier de calcat orizontal sau vertical. Alege electrocasnicele potrivite pentru necesitatile tale si ale membrilor familiei si pastreaza intacta curatenia din locuinta pentru o lunga perioada de timp!

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 26

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. FIER DE CALCAT MOV BEKO
  FIER DE CALCAT MOV BEKO
  176,00 lei
 2. FIER DE CALCAT TURCOAZ BEKO
  FIER DE CALCAT TURCOAZ BEKO
  152,90 lei
 3. FIER DE CALCAT TALPA CERAMICA ZLN-2188, 2200 W, VERDE
 4. ASPIRATOR PENTRU GEAMURI, 10 W, REINCARCABIL
  ASPIRATOR PENTRU GEAMURI, 10 W, REINCARCABIL
  Pret standard 129,00 lei Pret special 83,85 lei
 5. FIER DE CALCAT, TALPA OTEL, 1000-2000 W
  FIER DE CALCAT, TALPA OTEL, 1000-2000 W
  Pret standard 49,90 lei Pret special 34,93 lei
 6. ASPIRATOR CU SAC BEKO VCC50701AW, 800 W, 3.2 L, FILTRU HEPA, ALB
 7. ASPIRATOR ZLN-8471, CAPACITATE SAC TEXTIL 2 L, 1200 W, NEGRU
 8. FIER DE CALCAT TALPA INOX ZLN-8410, 2000 W, ROSU
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 26

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista