Blaturi bucatarie

Blatul de bucatarie este un obiect extrem de utilizat in orice locuinta, asa ca este necesar sa imbine utilul cu placutul. Acesta reprezinta unul dintre elementele cheie din bucatariile complete, intrucat ajuta la finalizarea amenajarii spatiului. Datorita faptului ca bucataria este locul unde iti petreci o mare parte din timp, trebuie sa te asiguri ca blatul pentru care optezi este in primul rand functional, si apoi estetic. Acesta trebuie sa intruneasca o paleta de caracteristici, pe baza carora sa poti alege cel mai potrivit blat care sa se integreze in bucataria ta. Blatul de lucru este proiectat pentru a putea indura socuri si umiditate si sa se poata asambla usor. Din punct de vedere estetic, acesta este disponibil intr-o varietate de culori, pentru a fi in armonie cu restul elementelor din bucataria ta..

Blat bucatarie - Cum il alegi pe cel potrivit?

Daca iti doresti o bucatarie completa, la Homelux iti punem la dispozitie cele mai practice si speciale modele de blaturi de lucru si accesorii bucatarie, cu ajutorul carora sa iti amenajezi bucataria conform dorintelor tale.

Printre cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un blat pentru bucatarie se numara rezistenta. Acesta suporta zilnic de la vase reci si umede sau oale fierbinti pana la tacamuri ascutite, ce iti pot deteriora blatul, asa ca este necesar sa pui pe primul loc functionalitatea acestuia.

Blaturi bucatarie - ce materiale sunt cele mai utilizate?

Blatul de bucatarie din lemn este destul de des utilizat, datorita faptului ca acest material confera autenticitate bucatariei tale. Este putin mai pretentios insa, intrucat trebuie intretinut cu regularitate cu ajutorul unor solutii speciale.

La randul lui, blatul de bucatarie din piatra naturala este extrem de folosit in locuintele multor persoane, datorita faptului ca este foarte rezistent la schimbul de temperatura si socuri.

Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista