Lada frigorifica

Pentru cei care au nevoie de un spatiu suplimentar de congelare, lada frigorifica poate rezolva multe probleme. Spatioasa si eficienta, ea iti ofera prilejul sa depozitezi tot ce vrei sa bagi la rece, indiferent ca este vorba de legume, carne sau altele.

Lazile frigorifice - solutia pentru gospodariile mari

Fie ca te pregatesti pentru o petrecere de proportii, fie ca ai o familie numeroasa, aceasta metoda de a pastra alimentele inghetate te va scoate din impas atunci cand congelatorul nu mai este de ajuns. Este un bun accesoriu si pentru afacerile din domeniul culinar, asa ca asigura-te ca ai achizitionat un astfel de produs inainte sa deschizi barul sau terasa mult visata.

In anumite cazuri, chiar daca ai un congelator incapator, este recomandat sa nu il supraincarci, deoarece isi pierde din eficienta, iar tu risti sa descoperi ca majoritatea alimentelor s-au alterat. Ca o masura de precautie, poti adauga la lista de obiecte necesare in casa si o lada frigorifica, pe care sa o folosesti la nevoie. Din fericire, aceasta poate fi depozitata si in locuri precum garajul, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca vei umple inutil spatiul din bucatarie.

Lazi frigorifice - depozitarea si conservarea alimentelor cu ajutorul lor

Intr-un astfel de spatiu, poti depozita mancarea, iar aceasta isi va pastra nutrientii timp indelungat. Spatiul generos te va ajuta sa organizezi mai bine rezervele de hrana, indiferent ca sunt impachetate la dimensiuni mari sau mici. Termostatul iti ofera posibilitatea sa setezi temperatura la nivelul dorit, in functie de continutul pe care doresti sa-l refrigerezi. Astfel, te asiguri ca nu exista riscul alterarii acestora. Comanda acum o lada frigorifica orizontala sau verticala la un pret accesibil, ieftin, si bucura-te de toate aceste beneficii!

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. LADA FRIGORIFICA VORTEX VCF20SWH01M, 198 L, CLASA F, ALB
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista