Aspirator cu sac

Curatenia in casa reprezinta o activitate destul de minutioasa si care poate dura mult timp. Pentru a face totul mai rapid si mai eficient, te poti folosi de diversele produse special create pentru aceasta activitate, lucruri pe care le poti gasi si pe site-ul nostru. Printre acestea, un articol esential dintr-o locuinta este aspiratorul cu sac, un real ajutor pentru a-ti face locuinta sa arate imaculat.

Aspiratoarele cu sac textil - o solutie optima pentru curatenie

Este mult mai simplu sa scapi de praful, scamele si alte mizerii ce se afla pe podeaua din locuinta ta cu un aspirator. Este mult mai eficient sa le aspiri decat sa incerci sa le cureti altfel, deoarece nu ai face nimic altceva decat sa ridici particulele in aer sau sa impingi mizeria dintr-o parte in alta a camerelor, de multe ori, ramanand uitate prin colturi. Utilizand un astfel de produs, curatenia este facuta mult mai rapid si fara riscul de a se face dezordine din nou in timpul acestui proces.

Aspiratoare cu sac - modele diverse pentru toate gospodinele

Exista nenumarate modele de aspiratoare cu sac textil lavabil, de panza, hartie, de unica folosinta sau reutilizabil, variante pe care le poti folosi in curatenie in functie de preferinte. Nu uita ca sacul trebuie golit sau aruncat cu grija, deoarece, daca praful strans acolo ajunge la motor, s-ar putea strica. De asemenea, nu vrei sa faci din nou dezordine, asa ca asigura-te ca ai grija la acest aspect.

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. ASPIRATOR CU SAC BEKO VCC34803AD, 800 W, FILTRU HEPA 12, PUTERE VARIABILA, PERIE TURBO, ALBASTRU
  ASPIRATOR CU SAC BEKO VCC34803AD, 800 W, FILTRU HEPA 12, PUTERE VARIABILA, PERIE TURBO, ALBASTRU
  Pret standard 389,99 lei Pret special 289,00 lei
 2. ASPIRATOR ZLN-8945, REZERVOR COLECTARE 8 L, 1400 W, NEGRU-ALBASTRU
  ASPIRATOR ZLN-8945, REZERVOR COLECTARE 8 L, 1400 W, NEGRU-ALBASTRU
  Pret standard 442,00 lei Pret special 349,00 lei
 3. ASPIRATOR ZLN-8471, CAPACITATE SAC TEXTIL 2 L, 1200 W, NEGRU
 4. ASPIRATOR VERTICAL ZLN-1235, 800 W, NEGRU
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista