Comode si Mese infasat

Masa de infasat este unul din obiectele care nu trebuie sa lipseasca din camera unui nou-nascut. Vei petrece mult timp de-acum incolo schimband scutece si infasand bebelusul, iar pentru acest lucru ai nevoie de o piesa de mobilier care sa-ti faca viata mai usoara. Tine cont de recomandarile noastre si vei putea alege cea mai buna varianta posibila.

Masa sau comoda de infasat – ce alegi?

In functie de preferintele tale si de locul in care vrei s-o amplasezi, poti opta fie pentru o masa simpla de infasat, fie pentru o comoda.

Daca nu ai un spatiu generos, o varianta buna este suportul simplu de infasat pentru ca il poti incadra in celelate piese de mobilier atunci cand bebelusul tau va mai creste. De exemplu, il vei puteai fixa in perete pentru a-l folosi ca raft sau masuta pentru desen si alte activitati creative.

Daca suprafata camerei iti permite, alege o comoda de infasat pentru ca ea este dotata cu rafturi si spatii de depozitare extrem de utile. In acest fel, vei avea la indemana toate accesoriile necesare, inclusiv hainutele pentru cel mic.

Masa de infasat bebe – de ce trebuie sa tii cont atunci cand o alegi?

Dimensiunea, design-ul si functionalitatea mesei de infasat sunt printre lucrurile cele mai importante de care trebuie sa tii cont atunci cand te-ai decis sa cumperi o astfel de piesa de mobilier. Totusi, mai sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare, si anume stabilitatea, calitatea materialului din care este confectionata si utilitatea acesteia dupa ce bebelusul se va face mare.

Nu s-au gasit produse care sa coincida cu selectia.