Chiuvete si baterii bucatarie

Mobila de bucatarie este o alegere extrem de importanta, pentru ca ea trebuie sa fie nu numai potrivita cu restul decorului casei, ci si functionala si calitativa. De aceea, site-ul nostru iti pune la dispozitie o multime de seturi de chiuveta cu baterie sau produse separate pentru ca tu sa optezi pentru preferatele tale!

Chiuveta pentru bucatarie - o varietate de modele disponibile

Chiuvetele de bucatarie din oferta noastra sunt realizate din materiale calitative si diverse, precum: compozit, alama sanitara, inox si marmura compozita pentru a se putea integra in orice stil de design interior. De asemenea, acestea pot avea una sau doua cuve. In ceea ce priveste dimensiunile, vei gasi chiuvete incorporabile mici, mari, adanci, rotunde sau patrate, potrivite pentru fiecare model de blat. In ceea ce priveste culoarea, produsele alese pot fi bej, cappuccino, crom, gri, gri inox sau negre.

Baterie pentru chiuveta de bucatarie la standarde inalte de calitate

Daca esti in cautarea unor baterii de bucatarie, pe site-ul nostru vei gasi o multime de modele care sa iti satisfaca nevoile. Acestea sunt realizate din alama si au o pipa din otel, ceea ce le face foarte rezistente, fiind recunoscute pentru proprietatile lor anticalcar. Unul dintre avantajele principale consta in faptul ca poti alege bateriile separat sau in seturi alaturi de chiuveta care iti place. In ceea ce priveste paleta cromatica, poti opta pentru nuante, precum: sidef dark, crom, auriu sau crem. De asemenea, curatarea si intretinerea lor se face foarte usor.

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. BATERIE BUCATARIE DUISBURG I,CORP ALAMA,PIPA OTEL,INVELIS CROMAT
  2. BATERIE BUCATARIE DUISBURG II,CORP ALAMA,PIPA OTEL,INVELIS CROMAT
  3. BATERIE BUCATARIE SCHON LED,CORP ALAMA,PIPA OTEL,INVELIS CROMAT
  4. BATERIE BUCATARIE HERTZ LED,CORP ALAMA,PIPA OTEL,INVELIS CROMAT
  5. PACHET CHIUVETA ANTICALCAR CUVA STANGA ZLN9195+BATERIE+SIFON,INOX
  6. PACHET CHIUVETA ANTICALCAR CUVA DREAPTA ZLN0193+BATERIE+SIFON,INOX
  7. PACHET ALVEUS CHIUVETA ROCK 70+BATERIE KATI BEJ
  8. PACHET ALVEUS CHIUVETA ROCK 70+BATERIE KATI GRI
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista