Mobila living

Mobila alba pentru living - Piese de mobilier in trend

Mobila alba pentru living este tot mai populara in ultima vreme, proprietarii de locuinte dorind sa creeze interioare elegante, confortabile, cu aspect sofisticat. Impresia generala pe care o lasa este de curatenie impecabila, spatiu larg si lux, asa ca magazinul Homelux.ro vine in sprijinul tuturor celor care vor sa iasa din tiparele clasice cu o gama variata de piese de mobilier deosebite, ce pot fi amplasate intr-un living de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Mobila clasica, moderna sau vintage pentru living - Modele diferite in mediul online

In magazinul nostru exista mobila pentru living si in alte culori si nuante, precum gri, crem, mov, rosu, verde, bej, turcoaz, negru, cappuccino, stejar, nuc, maro sau in diferite combinatii de nuante, confectionatea din materiale de calitate superioara (sticla, lemn masiv, mdf etc.). Dintre piesele de mobilier ce pot fi asezate in sufragerie, pe perete sau pe colt, pot fi mentionate canapelele, coltarele, fotoliile, taburetele, pufurile, banchetele, comodele, masutele de TV (confortabile, de dimensiuni, forme si culori diferite), bibliotecile, piesele cu birou incorporat, dulapurile, vitrinele, etajerele (modulare sau, suspendate sau nu). Aceste produse pot completa extrem de usor interioare amenajate in stil modern minimalist, clasic, vintage, industrial, romantic, contemporan etc.

Rezistenta superioara a mobilierului, designul deosebit, combinatiile reusite de culori, durabilitatea sunt doar cateva dintre elementele caracteristice pieselor din magazinul nostru. Cu ajutorul lor poti sa oferi personalitate livingului, sa imprimi un stil anume si sa arati musafirilor rafinament si bun gust.

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 365

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. OTOMAN CHRISTOPH,118X66X47 CM,MATERIAL TEXTIL,NEGRU/ALBASTRU
 2. MASUTA JUNGLE,37X37X53.5 CM,AURIU,POLYRESIN
  MASUTA JUNGLE,37X37X53.5 CM,AURIU,POLYRESIN
  419,00 lei
  Momentan indisponibil
 3. MASUTA KEYKO,42X42X41 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  MASUTA KEYKO,42X42X41 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  249,00 lei
  Momentan indisponibil
 4. MASUTA KEYKO,32X32X37 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  MASUTA KEYKO,32X32X37 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  149,00 lei
  Momentan indisponibil
 5. MASUTA KEYKO,52X52X51 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  MASUTA KEYKO,52X52X51 CM,PLIABILA,MULTICOLOR,METAL
  349,00 lei
  Momentan indisponibil
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 365

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista