Galerii si Sine

Perdelele si draperiile sunt la fel de importante precum obiectele de mobilier, avand dublu rol: functional si estetic. Poate ca nu te-ai gandit pana acum, dar acestea pot schimba total aspectul oricarei incaperi. Din acest motiv, pe Homelux.ro gasesti perdele si draperii potrivite pentru orice stil de amenajare si orice camera din casa ta. De altfel, te intampinam si cu o gama diversificata de galerii si sine – elemente esentiale pentru sustinerea perdelelor si pentru infrumusetarea aspectului general al locuintei tale.

Galerii si sine - varietate de modele si culori pentru casa ta

Atunci cand demarezi un proiect de amenajare, te gandesti initial la elementele voluminoase, pentru care aloci o suma importanta din bugetul general. Vorbim aici despre mobila living, mobila dormitor, dar si alte obiecte de mobilier necesare pentru intreaga familie. Apoi, pui pe lista de dorinte si cateva decoratiuni. Sigur, nu trebuie sa uiti nici de perdele si draperii. Acestea sunt foarte importante in orice locuinta, asigurand atat confortul, cat si estetica oricarei incaperi. In plus, pe Homelux.ro gasesti o gama diversificata de galerii si sine din lemn si metal, in diferite nuante, precum: alb, argintiu, auriu, cires, maro, natur, negru sau nuc. In plus, poti verifica si oferta noastra de covoare, unde vei gasi modele versatile, care se potrivesc cu orice idee de amenajare. Cu siguranta vei gasi un model care sa se asorteze perfect cu noul tau set de perdele si draperii. De altfel, tot pe site-ul nostru gasesti perdele la metru, in diferite modele si imprimeuri.

Perdele, galerii si sine - inspiratie cu Homelux

Fie ca esti in cautarea unor perdele bucatarie, perdele sau draperii dormitor, living sau hol, pe Homelux.ro gasesti inspiratie pentru orice proiect de amenajare. De altfel, site-ul nostru iti pune la dispozitie si o intreaga varietate de rulouri geam, potrivite mai ales pentru spatiile de mici dimensiuni, holuri sau birouri. Descopera oferta noastra si bucura-te de noua imagine a casei tale!

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 47

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 160 CM NUC
  2. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 300 CM NUC
  3. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 160 CM CIRES
  4. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 200 CM CIRES
  5. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 300 CM CIRES
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 47

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista