Galerii si Sine

Galeriile de perdele joaca un dublu rol in orice incapere, avand atat un scop practic, cat si unul estetic. In functie de ce modele alegi, fie ca acestea vor fi duble, fie simple, metalice sau din lemn, ele vor defini stilul intregii camere in care le montezi.

 

Galerii de perdele: duble, metalice, din lemn si extensibile

 

Exista multe moduri in care poti amenaja o camera. Pentru a crea un design interior armonios si bine integrat, nu poti sa nu iei in calcul ce perdele si ce galerii vei monta.

Daca mobilierul din camera este din lemn masiv si are tonuri inchise, este de preferat sa alegi galerii pentru perdele din lemn sau din gama de lux, deoarece acestea se pliaza cel mai bine intr-un astfel de cadru. In situatia in care mobila din incapere este una moderna, poti opta pentru un model de galerie extensibila din metal, care se regaseste atat in forma simpla, cat si dubla.

 

Galeria de perdele potrivita pentru living

 

Livingul este punctul central al unei locuinte si, pe baza acestui considerent, galeriile de draperii sau de perdele pe care le vei alege aici vor fi cele mai vizibile. Ele vor atrage atentia oricui intra la tine acasa si vor fi totodata o reflexie a personalitatii si gustului tau estetic.

Alege culori vii daca esti o fire energica, care se incarca de la stimuli cromatici, sau opteaza pentru o nuanta inchisa daca iti place stilul clasic. Homelux ofera galerii de calitate pentru toate gusturile si pentru orice tip de buget.

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 250 CM NUC
  2. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 300 CM NUC
  3. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 160 CM CIRES
  4. GALERIE LEMN, ACCESORII INCLUSE GALERIE LEMN APOLLO 200 CM CIRES
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista