Covoare si textile

Textile si covoare pentru o locuinta in tendinte

Covoarele au fost si vor ramane intotdeauna la moda, ele potrivindu-se in orice camera, oricat de mica sau de mare ar fi. Formele diverse, culorile vii sau temperate, dar si marimea pot fi caracteristici importante dupa care alegi textilele pentru casa ta. Le poti alege in asa fel incat sa se potriveasca cu mobilierul deja existent, cu perdelele si draperiile preferate sau poti merge pe varianta in care ele sunt petele de culoare de care au nevoie livingul sau dormitorul tau.

Iti poti pune accentul pe fiecare incapere in parte cu ajutorul unor covoare moderne sau clasice, iar ca forma poti opta pentru cele patrate, dreptunghiulare sau chiar rotunde si le poti potrivi chiar si cu perdelele din camera copiilor, astfel incat cei mici sa se bucure de confortul si veselia oferita de accesoriile dedicate lor. Pentru cei mici poti alege covoare colorate pentru a le transforma camerele in locuri ideale pentru joaca.

Textile si covoare pentru orice buget

Daca esti in cautarea unor covoare ieftine, esti unde trebuie. Mai mult de atat, gama variata de astfel de decoratiuni si accesorii dedicate casei tale te vor ajuta sa ai locuinta perfecta, exact asa cum ti-o doresti. Acum poti gasi modele atat pentru baie cat si pentru masa din bucatarie, daca vrei sa le oferi un nou suflu.

Completeaza mobilierul din orice camera cu ajutorul unor elemente de decor textile care sa intregeasca atmosfera de casa primitoare si confortabila. Alege piesele care iti inspira sentimentul de acasa si foloseste-le pentru a avea o locuinta moderna, frumoasa, dar mai ales pe gustul tau.

Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 1418

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. COVORAS INTRARE 25X75 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU, MODEL 2
  2. COVORAS INTRARE 25X75 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU/ALB, MODEL 4
  3. PERNA DECORATIVA BRENDA 50X30 CM, ASPECT BLANA, CU FERMOAR, ROZ
  4. COVORAS INTRARE 25X75 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU/ALB, MODEL 1
  5. COVORAS INTRARE 25X75 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU, MODEL 3
  6. COVORAS INTRARE 39X59 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU, MODEL 4
  7. COVORAS INTRARE 39X59 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU, MODEL 3
  8. COVORAS INTRARE 39X59 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU, MODEL 2
  9. COVORAS INTRARE 39X59 CM, FIBRA COCOS, MARO/NEGRU/ALB, MODEL 1
  10. PERNA DECORATIVA ENYA, ASPECT BLANA, 45X45 CM, ROZ
Seteaza ascendent

Articolele 1-24 din 1418

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista