Papuci de casa

Papucii de casa iti garanteaza clipe de rasfat si comoditate si asigura confortul necesar picioarelor tale. Indiferent daca ai anumite activitati casnice de facut sau nu in propria locuinta, acest tip de incaltari sunt perfecte pentru interior.

Papuci de casa comozi si practici

Nu trebuie sa iti lipseasca papucii de casa, mai ales in zilele reci de iarna, cand contactul cu podeaua rece iti poate influenta negativ sanatatea. Acestia trebuie sa fie comozi, dintr-un material de calitate. Oricare ar fi modelul sau culoarea, ii poti alege pe cei care te atrag mai mult. In cazul in care iti plac cei moi, te vei simti perfect intr-o pereche din material textil. De asemenea, aceste incaltari ajuta si la pastrarea talpilor curate. In oferta homelux.ro, poti gasi variante colorate si confortabile, de care tu si ceilalti membrii ai casei sa va bucurati in fiecare zi.

Seturi de papuci de casa de la Homelux - Ideali pentru oaspeti

Pentru momentele cand astepti invitati in locuinta ta, un set de papuci de casa pentru oaspeti este indispensabil atunci cand vrei sa le asiguri tot confortul necesar. In plus, acestia garanteaza igiena intr-o locuinta, deoarece, avandu-i la dispozitie, vei evita ca musafirii sa intre incaltati cu pantofii de exterior. Pe site-ul Homelux, ii poti comanda online rapid si usor, pentru a economisi timp.

Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. PAPUCI DE CASA BUMBAC GRI
  PAPUCI DE CASA BUMBAC GRI
  Pret standard 29,90 lei Pret special 19,00 lei
 2. PAPUCI DE CASA BUMBAC CREM
  PAPUCI DE CASA BUMBAC CREM
  Pret standard 29,90 lei Pret special 19,00 lei
 3. PAPUCI DE CASA BUMBAC ROSII
  PAPUCI DE CASA BUMBAC ROSII
  Pret standard 29,90 lei Pret special 19,00 lei
Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista