Lampi de birou

Fiecare persoana care trebuie sa munceasca pana la ore tarzii in noapte stie perfect cat de utila este o lampa de birou cu ajutorul careia sa-si creeze conditii de lucru foarte bune. Specialistii sunt de parere ca este indicata folosirea ei si pentru mentinerea sanatatii ochilor, nu doar pentru cresterea confortului.

Lampa de birou de la Homelux - ideala pentru iluminatul necesar in orice incapere din locuinta

Lampile de masa sau de birou asigura iluminarea pe durata desfasurarii diferitelor activitati ale omului, reusind sa focalizeze lumina pe o suprafata mica. Pe site-ul nostru vei descoperi corpuri de iluminat la preturi accesibile, fabricate din materiale de calitate superioara, care te vor ajuta sa economisesti energia electrica. Modelele disponibile includ veioze elegante, lampi cu led cu design de sarpe, lampa de birou cu clama de prindere sau cu intrerupator si cu abajur disponibil in 4 culori.

Designul lampilor pentru birou cu tehnologie LED avansata este important din punct de vedere estetic si trebuie sa se integreze perfect in stilul in care este amenajata incaperea. Produsele noastre pot completa cu succes un design minimalist sau unul industrial, raspunzand cu brio tuturor necesitatilor in acest sens.

Lampile de birou, usor de comandat de la Homelux

Daca ai nevoie de un astfel de produs pentru iluminarea biroului sau a mesei unde iti desfasori activitatea, atunci o solutie este sa-l achizitionezi din mediul online, pentru ca economisesti timp, ai sansa reala de a gasi preturi mai mici decat in magazinele fizice si vei intra in posesia lui, in cel mai scurt timp, cu ajutorul livrarii la domiciliu.

Seteaza ascendent

10 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. LAMPA DE MASA DIN METAL, 11X14,5 CM BAZA 28 CM, E14, CU INTRERUPATOR, ABAJURUL DISPONIBIL IN 4 CULORI
 2. LAMPA LED SNAKE, L 48 CM, 3W, ALUMINIU/NICHEL, ARGINTIU
 3. LAMPA DE BIROU KURT, 1XE27, 40W, 12.5X14X60 CM, ROSU
 4. LAMPA DE BIROU EDGAR, E27, 40W, 13X10X40 CM, ALB
 5. LAMPA BIROU CU CLAMA THOMAS, E14, 40W, 8X10.5X30 CM, ARGINTIU
 6. LAMPA BIROU CU CLAMA KARL, E27, 40W, 12.5X14X26 CM, NEGRU
 7. LAMPA BIROU CU CLAMA THOMSON, E27, 40W, 17X16X78 CM, NEGRU
 8. LAMPA LED DE BIROU HOMELUX, 3W, ALB
  LAMPA LED DE BIROU HOMELUX, 3W, ALB
  43,90 lei
 9. LAMPA LED DE BIROU HOMELUX, 3W, GRI/NEGRU
Seteaza ascendent

10 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista