Pantofare si dulapuri pantofi

Piese de mobilier importante in orice locuinta, pantofarele sau dulapurile pentru depozitat pantofii trebuie sa aiba un aspect estetic deosebit, care sa se integreze perfect in atmosfera creata de restul obiectelor de pe hol, dar care sa detina, in acelasi timp, spatiu suficient pentru toata incaltamintea unei familii.

 

Pantofare online: Alege de aici, pentru a transforma holul intr-un spatiu elegant

In oferta Homelux poti descoperi modele de dulapuri pentru pantofi cu design modern, confectionate din materiale de calitate superioara (MDF, otel, pal). Amenajarea interiorului locuintei respecta, de cele mai multe ori, un stil de design anume, ceea ce obliga proprietarul sa aleaga un pantofar care sa intalneasca intocmai acest criteriu. Pe site-ul nostru veti descoperi astfel de piese pentru hol in culori diferite: cires, alb, maro-wenge, sonoma, stejar, produse dotate cu rafturi si cu mai multe sertare, in functie de nevoile familiei. De asemenea, unele modele sunt dotate cu oglinzi si suport pentru palarie.

 

Dulap pentru pantofi cu oglinda: De ce sa alegi de la Homelux?

Pantofarul modern cu rafturi si cu oglinda din magazinul nostru poate fi asortat cu interiorul locuintelor de astazi si este foarte usor de mentinut, putand fi curatat cu o simpla bucata de textila umezita. Exista modele de dimensiuni diferite, care pot fi montate in cel mai scurt timp, extrem de simplu de comandat din mediul online, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi pana la un magazin. Preturile sunt accesibile bugetului oricarui client ce isi doreste neaparat un decor deosebit pentru holul casei sale.

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina