Lanterne

Accesoriile electrice trebuie sa fie nelipsite din gospodaria oricarei persoane. Utilitatea lor este indispensabila in orice situatie si locuinta, facilitand mentenanta tuturor obiectelor si intalatiilor sanitare din casa. Aceste aparate devin din ce in ce mai numeroase, cu modele din ce in ce mai distincte, iar acest lucru ii obliga pe proprietari sa isi echipeze casa cu toate lucrurile de care au nevoie.

Lanterne de la Homelux, obiectele necesare oricarei locuinte

Printre cele mai importante unelte de uz casnic, folositoare in situatii de urgent,a precum penele de curent sau scurtcircuitarea instalatiei electrice, se numara lantera. Datorita dimensiunilor mici pe care le are, poate fi depozitata in orice spatiu din casa, pentru a putea fi la indemana oricui, iar greutatea scazuta ofera posibilitatea de a fi folosita chiar si de copii. In magazinul online Homelux, vei gasi toate accesoriile electrice de care ai nevoie pentru a-ti utila gospodaria si pentru a fi pregatit mereu.

Lanterna - elementul esential al trusei de unelte

Pentru evitarea situatiilor neprevazute, lanternele de tip LED reprezinta solutia cea mai avantajoasa din punct de vedere al costurilor si al utilitatii acesteia. Homelux iti pune la dispozitie modele rezistente, confectionate din materiale calitative si durabile (abs si aluminiu), cu o putere suficient de mare si culori diverse ca rosu, albastru, negru, etc. Avantajul lanternelor cu LED consta in lumina puternica pe care o emana si durata de viata lunga a bateriei.

Seteaza ascendent

2 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. LANTERNA LED 3 W, ROSU/NEGRU
    LANTERNA LED 3 W, ROSU/NEGRU
    Pret standard 39,90 lei Pret special 23,00 lei
  2. LANTERNA LED 1 W, ALBASTRU/NEGRU
    LANTERNA LED 1 W, ALBASTRU/NEGRU
    Pret standard 13,90 lei Pret special 9,00 lei
Seteaza ascendent

2 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista