Textile baie

Textilele de baie, fie albe sau colorate, sunt indispensabile pentru a finaliza decorarea si a face o baie cu adevarat utilizabila.

Prosoapele de bumbac de baie sunt cea mai buna solutie!

Homelux iti pune la dispozitie seturi de prosoape din bumbac, in diferite dimensiuni, culori si modele. Tesatura groasa, de inalta calitate, garanteaza o putere de absorbtie mare si o durata de utilizare lunga. Pentru o baie moderna, se potrivesc cele simple sau cu cateva accente de culoare, in timp ce intr-o baie clasica pot fi cu usurinta intregrate cele de lux, cu model jacquard.

Halatele de baie vin in completarea celorlalte decoratiuni. Bumbacul din care sunt confectionate ofera confortul asteptat, mai ales seturile care includ si papuci de casa. Varietatea de modele si culori disponibile asigura posibilitatea de a fi asortate oricarui stil de amenajare.

Alte textile utile pentru baie, in afara de prosoape

Covoarele de baie fac parte dintre articolele care nu trebuie sa lipseasca. Acestea se potrivesc, de obicei, cu prosoapele. Colectia Homelux include atat variante viu colorate, dar si neutre. De asemenea, gasesti atat modele clasice, dreptunghiulare, uni, cat si cu diverse aplicatii.

Confectionate din cauciuc sau din spuma, acestea ofera aderenta necesara pentru evitarea unei alunecari. Cele din bumbac sau de tip moss, datorita senzatiei resimtite atunci cand pasesti pe ele, invaluie baia intr-un aer romantic. Seturile, care includ covoras pentru pardoseala si pentru vasul de WC, ofera un aspect unitar si aerisit.

Asadar, ofera baii tale un aer proaspat si nou cu textilele de baie de la Homelux. Alege-le pe cele care iti plac cel mai mult!

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 200

pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 200

pe pagina