Sfesnice

Sfesnicele sunt elemente de decor unice, care au puterea de a transforma un spatiu si de a crea o atmosfera confortabila, relaxanta si calda. Indiferent daca vrei sa creezi un design interior special sau vrei sa faci un cadou mai deosebit de casa noua, sfesnicele vor fi intotdeauna alegerea perfecta. Fiind obiecte decorative foarte versatile, ele pot fi integrate usor in orice incapere, infrumusetand-o si oferindu-i personalitate. Homelux iti pune la dispozitie o colectie variata de sfesnice care se potrivesc oricarui stil si tip de decor.

Sfesnicul de sticla – elementul-cheie pentru un design modern si un stil eclectic

Daca vrei un design modern nu trebuie neaparat sa alegi un stil minimalist. Poti incerca sa combini armonios diverse stiluri, texturi si culori contrastante pentru a obtine un design eclectic cu adevarat special. Dintr-un astfel de decor nu ar trebui sa lipseasca sfesnicele de sticla deoarece aceste obiecte aduc un plus de originalitate si unicitate spatiului in care sunt incadrate. Pe site-ul nostru gasesti modele deosebite, de la suporturi simple de lumanari la sfesnice elegante cu picior.

Sfesnicele din lemn sau metal antichizat – obiectele decorative perfecte pentru un decor vintage spectaculos

Daca preferi un decor retro sau un stil vintage, sfesnicele din lemn maro inchis sau cele aurii din metal antichizat sunt alegerea ideala pentru tine. Aceste obiecte deosebite ofera o distinctie aparte spatiului decorat, readucand parca la viata farmecul caselor de odinioara. Este suficient sa folosesti un sfesnic cu picior inalt ca piesa centrala pe masa pentru a schimba intreaga atmosfera sau sa-l adaugi intr-un colt al camerei pentru a-i oferi acesteia mai multa personalitate.

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 40

Pagina
pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 40

Pagina
pe pagina