Aspirator fara sac

Praf, fire de par, scame – toate se aduna zilnic pe suprafetele din casa, iar atunci cand trec zile la rand fara sa aspiri, ele devin deja vizibile si incarca foarte mult aerul. Pentru a mentine o curatenie impecabila, un aspirator fara sac este o solutie perfecta.

Un astfel de model este o alegere buna, deoarece nu retine usor murdaria si praful pe componente, asa cum se intampla cu alte produse. Recipientele de plastic, care inlocuiesc sacii textili, diminueaza mirosul specific de praf, emanat in timpul curateniei. Mai mult decat atat, ele ofera o vizibilitate mai buna asupra cantitatii de murdarie colectate. Astfel, vei stii din timp cand este cazul sa le golesti.

Aspiratorul fara sac – avantaje incontestabile

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui aspirator fără sac este reprezentat de imbunatatirea considerabila a calitatii aerului. Tehnologiile avansate ce contribuie la realizarea acestor produse permit integrarea unor filtre speciale, care absorb o cantitate foarte mare de praf si murdarie, acestea fiind retinute in interior.

Un alt beneficiu important este usurinta de utilizare, care este data si ca urmare a greutatii mai reduse. Acest avantaj se resimte mai ales la modele verticale care, pe langa faptul ca sunt usor de manevrat, sunt si facil de depozitat, ocupand foarte putin spatiu.

Un al treilea avantaj este reprezentat de costul investitiei. Un aspirator fara sac poate fi achizitionat la un pret accesibil, fara a necesita investitii ulterioare.

Aspiratoare fara sac de la Homelux – oferta variata si calitativa

Gama noastra de aspiratoare fara sac reuseste sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi. Asadar, daca si tu esti in cautarea unor astfel de modele la un raport calitate-pret foarte bun, poti consulta oferta variata.

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
 1. Aspirator fara sac, ASPIRATOR VERTICAL 600 W, CAPACITATE 0,8 L, TUB ALUMINIU, CABLU 4M 249.00
  PROMOTIE -20%
  ASPIRATOR VERTICAL 600 W, CAPACITATE 0,8 L, TUB ALUMINIU, CABLU 4M
  Pret standard 249.00 lei Pret special 199.00 lei
  Wishlist
  Comparati
 2. Aspirator fara sac, ASPIRATOR PENTRU GEAMURI, 10 W, REINCARCABIL 129.00
  PROMOTIE -30%
  ASPIRATOR PENTRU GEAMURI, 10 W, REINCARCABIL
  Pret standard 129.00 lei Pret special 89.90 lei
  Wishlist
  Comparati
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina