Accesorii Electrice

Accesoriile electrice fac parte integranta din orice gospodarie moderna. Aparatele electrocasnice sunt tot mai numeroase, iar acest lucru obliga fiecare proprietar sa-si echipeze casa cu prelungitoare si prize electrice, dar si cu alte elemente care transforma locuinta si gradina in spatii confortabile si elegante. Astfel de produse esentiale, precum lustrele, sunt usor de achizitionat de pe site-ul Homelux.

Prelungitoarele electrice de la Homelux - produse utile pentru o locuinta eficienta

In magazinul nostru, exista o gama bogata de astfel de articole. Prelungitoarele sunt confectionate din materiale de calitate superioara, au culori diferite, sunt dotate cu protectie pentru copii si cu intrerupatoare multicolore. De asemenea, au 2, 3, 4 sau 6 prize, iar dimensiunea cablului variaza in functie de locul in care trebuie amplasat prelungitorul si poate avea o lungime moderata, redusa sau una de pana la 100 m. Prelungitoarele pot fi utilizate in orice incapere (dormitor, living, birou, bucatarie), dar si in garaj, beci, balcon sau in gradina, pentru diverse activitati, precum tunsul gazonului, de exemplu.

Specialistii iti recomanda sa nu achizitionezi prelungitoare cu multe prize, pentru a utiliza, in acelasi timp, mai multe dispozitive electrice de mare putere, deoarece se va scurtcircuita intreaga retea a casei.

Comanda de la Homelux becuri cu LED potrivite

Accesoriile electrice pentru casa pot fi comandate de la Homelux si vor fi livrate in cel mai scurt timp, direct la domiciliul tau. Noile becuri, precum cele cu LED e27, de 15w, inlocuiesc cu succes orice alte produse de acest fel si sunt ideale pentru covoare electrice, lustre, hote sau lampi de gradina.

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 128

Pagina
pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-27 din 128

Pagina
pe pagina