TV

Televizorul este un dispozitiv electric dorit de toata lumea, astfel incat nu e de mirare ca orice inovatie in domeniu este asteptata cu sufletul la gura. Cele mai bune optiuni sunt cele SMART si 4K. In magazinul Homelux vei descoperi produse de calitate superioara, care au aspectul celor clasice, dar sunt dotate cu numeroase tehnologii si functii, conectandu-se usor la Internet sau Wi-Fi.

Televizoare SMART si 4K Tesla - Performanta, design modern si preturi ieftine

Televizoarele Tesla sunt produse care reusesc sa-ti ofere o experienta deosebita pe tot parcursul vizionarii, au un contrast deosebit, culori vii si, ceea ce este foarte important, nu obosesc ochii. Produsele din magazinul Homelux au setari avansate, care nu sunt greu de utilizat. In plus, ele au un design modern si pot fi asezate in orice camera, fara sa aduca vreun minus stilului ales pentru amenajarea incaperii. Sunetul de inalta calitate, eficienta energetica, modulul Hotel, diferite moduri de vizualizare, gama larga de dimensiuni, experienta multimedia, culoarea argintie moderna sunt doar cateva dintre avantajele acestor modele, de care te poti bucura in fiecare zi. Produsele sunt fabricate din materiale de calitate (metal, plastic) si au greutate mica, fiind simplu de transportat sau de mutat dintr-un loc in altul.

Televizoare 4K - De ce sa le comanzi de la Homelux?

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un televizor 4K, atunci alege magazinul Homelux, pentru ca aici preturile sunt excelente, comanda se face printr-un simplu click si livrarea este rapida. De asemenea, claritatea imaginii te va cuceri de la prima privire.

Nu s-au gasit produse care sa coincida cu selectia.