Copertine

Aproape la orice casa si, in anumite cazuri, chiar si la terase, vei putea observa ca deasupra usilor sau deasupra anumitor zone sunt montate piese fixe, care umbresc spatii de diferite dimensiuni. Aceste copertine sunt foarte populare si indeplinesc atat un rol practic, cat si unul estetic, indiferent de stilul exterior al locuintei. Picaturile de ploaie sunt, astfel, impiedicate sa ajunga pe prag, pe usa sau pe mobilierul de exterior, oferind protectie sporita materialelor ce se pot uza in timp, iar razele puternice ale soarelui sunt oprite, crescand astfel confortul termic cand petreci timp in curte.

Copertinele - detalii importante pentru exteriorul locuintei

Copertinele sunt intr-adevar foarte cautate, deoarece sunt utile si practice, dar au si un impact pozitiv din punct de vedere estetic. Ele apar in diverse forme si modele, in functie de design-ul locuintei unde sunt montate. Acestea sunt de diverse tipuri si pot fi folosite pentru a-ti proteja usa de la intrare in casa sau chiar usa de la terasa, ori pentru a umbri o anumita zona a gradinii. Cele din urma sunt copertine tip umbrar, imitand functiile unui pavilion de gradina, si sunt foarte populare in amenajarile exterioare ce cuprind un spatiu de relaxare.

Copertinele - modele diferite, cu functii diferite

O copertina poate indeplini mai multe roluri, in functie de model, de locul in care va fi montata si de utilizare. Copertinele din policarbonat, de exemplu, sunt ideale pentru usile de la intrarea in casa, numeroase modele avand si picurator, pentru eliminarea surplusului de apa. Acestea au dimensiuni reduse si sunt fixe.

In schimb, copertinele pentru terasa sunt, in general, fabricate dintr-un material mai flexibil, cum este polietiena, care protejeaza impotriva razelor de soare, dar si impotriva unor precipitatii usoare. Se monteaza prin 4 sau mai multe puncte de prindere, in functie de sistemul utilizat. Au dimensiuni mai generoase, pentru a acoperi o zona cat mai mare.

Seteaza ascendent

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  de la 619,00 lei
 2. COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX
  de la 399,00 lei
 3. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX
  de la 599,00 lei
 4. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 90X160 CM
 5. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 90X160CM
 6. COPERTINA POLICARBONAT HOMELUX 90X140 CM
 7. COPERTINA POLICARBONAT CU PICURATOR HOMELUX 100X150CM
Seteaza ascendent

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista