Protectie anti insecte

Sezonul cald inseamna, pe langa de distractie si relaxare, momente neplacute din cauza insectelor. Intepaturile de tantari pot provoca iritatii si usturime, asa ca este recomandat sa iti iei toate masurile de precautie.

Aparatele pentru tantari si plasele anti insecte de la Homelux - solutia ideala pentru sezonul cald

Pe site-ul nostru vei gasi mai multe solutii care sa iti ofere protectie impotriva gazelor care invadeaza curtile si parcurile vara. Lumanarile aromatice au avantajul de a respinge tantarii si de a emite mirosuri placute in acelasi timp. Ele te ajuta sa creezi o atmosfera inedita, atat in exterior, cat si in interior, datorita aromelor citrice revigorante. Au un aspect placut si poti alege intre mai multe variante, cu suport de metal sau de sticla.

Daca te numeri printre persoanele cu sensibilitati de ordin olfactiv, atunci aparatele cu ultrasunete sunt mai potrivite pentru tine. Acestea vor tine insectele la distanta fara sa emita substante chimice sau mirosuri si au o eficienta ridicata.

Pentru a spori gradul de protectie si pentru a impiedica intrarea insectelor in casa, cea mai buna solutie o reprezinta perdelele de tip plasa. Cu ajutorul acestora, aerul va putea sa circule in continuare, iar tu vei fi ferit de micii invadatori. De asemenea, este recomandat ca, pe timpul verii, sa nu omiti sa protejezi si alimentele. Alege articolele special create in acest scop, care asigura igiena chiar daca mancarea ramane in aer liber.

Aparatele cu ultrasunete si plasele magnetice - aliatul de nadejde impotriva insectelor

Cu ajutorul accesoriilor de protectie, te vei putea bucura de zilele de vara. In plus, acestea au preturi accesibile, asa ca nu ezita sa comanzi imediat produsele de care ai nevoie!

Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina
Descrescator
Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina