Vaze

A folosi vaze ca elemente de decor este una dintre cele mai simple modalitati de a adauga stil fara efort locuintei tale. Indiferent daca au aranjamente florale desosebite, alte elemente de design sau sunt, pur si simplu, goale, acestea pot aduce un strop de culoare si prospetime incaperilor. Perfecte ca piese centrale pe mese, mobila sau podea, aceste accesorii delicate si sofisticate sunt intotdeauna in tendinte, indiferent de forma, culoarea sau materialul din care sunt confectionate.

Vaze decorative de sticla - colectie numeroasa de produse in gama Homelux

Inainte de a include vazele in design-ul camerelor, asigura-te ca alegi un stil care sa se potriveasca spatiului tau. Pe site-ul nostru vei gasi o multime de modele, atat ieftine, cat si la costuri mai mari, realizate din materiale calitative. Pentru o atmosfera rustica si contemporana in acelasi timp, iti propunem vaze din ceramica, fie mari, fie de dimensiuni mai mici. Intr-o incapere cu un decor glam, poti incerca sa integrezi recipientele noastre din metale stralucitoare, cum ar fi cele silver, gold sau alama.  De asemenea, cele ornamentale din sticla se vor potrivi de minune intr-o camera minimalista. 

Vaze cilindirice din sticla si alte materiale

O vaza cilindrica din sticla transparenta este o alegere clasica, iar una colorata din ceramica, intr-o nuanta calda, va aduce soarele in camera de zi, bucatarie sau dormitor, in vreme ce una care are un pigment rece va crea o atmosfera relaxata.

Dupa ce ai stabilit materialele si culorile, poti umple recipientul cu aranjamente indraznete si proaspete pentru un aspect dramatic. Cu flori care au o singura tulpina vei obtine un rezultat minimalist, iar buchetele pline, viu colorate, din plante diferite sunt cea mai inspirata alegere pentru a adauga textura. Apoi, nu mai trebuie decat sa plasezi vazele de la Homelux in locurile pe care le consideri lipsite de personalitate.

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. VAZA DECORATIVA 12X31 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 1
  VAZA DECORATIVA 12X31 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 1
  Pret standard 99,90 lei Pret special 60,00 lei
 2. VAZA DECORATIVA 12X31 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 2
  VAZA DECORATIVA 12X31 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 2
  Pret standard 99,90 lei Pret special 60,00 lei
 3. VAZA DECORATIVA 7X19 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 1
  VAZA DECORATIVA 7X19 CM, CERAMICA, GALBEN/NEGRU/ALB, MODEL 1
  Pret standard 59,90 lei Pret special 25,00 lei
 4. VAZA DECORATIVA 10X12 CM, CERAMICA, GALBEN, MODEL 2
  VAZA DECORATIVA 10X12 CM, CERAMICA, GALBEN, MODEL 2
  Pret standard 33,90 lei Pret special 15,00 lei
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista