Transport produse la domiciliu

Daca ai cumparat din magazin:

   Daca ai cumparat produse din magazinul Homelux, dupa ce le achiti la casa de marcat, ne putem ocupa de livrarea lor pana la tine acasa. Comanda va fi livrata pana in fata imobilului. Costul transportului este in functie de greutatea/volumul si distanta unde trebuie sa ajunga. Colegii nostri de la biroul de informatii te vor ajuta cu lista preturilor in functie de locatie, astfel incat sa alegi cea mai buna varianta.
   Daca ai cumparat din magazinele Homelux din Ploiesti sau Focsani produse in valoare de minim 1.500 Lei, iti asiguram transportul pana acasa fara costuri suplimentare, in limita a 30 Km dus-intors.
   Daca ai cumparat din magazinul Homelux din Balotesti, DN1 Value Centre produse in valoare de minim 2.000 Lei, iti asiguram transportul pana acasa fara costuri suplimentare, in limita a 30 Km dus-intors.
   Livrarea se face pana in fata imobilului – in cazul in care doresti si manipularea produselor pana in casa, se adauga un cost de 5% din valoarea produselor manipulate. Serviciul include livrarea comenzilor cu un volum/greutate de adaptat la volumul si greutatea masinii care va efectua livrarea. In cazul in care se depasesc cei 15 km, clientul va plati la transportator 2 Lei/km pentru fiecare km in plus.
   Daca clientul a cumparat produsele din magazinele Homelux din Ploiesti sau Focsani, pentru cumparaturi mai mici de 1.500 Lei, clientul plateste la transportator 2 Lei/km. Daca clientul a cumparat produsele din magazinul Homelux din Balotesti, DN1 Value Centre, pentru cumparaturi mai mici de 2.000 Lei, , clientul plateste la transportator 2 Lei/km.
   Mai multe detalii la Biroul de Informatii din magazin.

Daca ai cumparat online:

  Costul de transport al produselor achizionate in magazinul online, difera in functie de volumul si greutatea produselor. Inainte de a valida comanda online, ai posibilitatea sa alegi curierul. Pretul transportului este calculat automat si il poti vizualiza inainte de inchiderea comenzii. Livrarea produselor se poate realiza pana in fata usii sau pana in fata imobilului in care locuiesti in functie de curierul pe care il alegi!

Descopera si celelalte servicii Homelux