Transport produse la domiciliu

Daca ai cumparat din magazin:

  Daca ai cumparat produse din magazinele Homelux, dupa ce le achiti la casa de marcat, ne putem ocupa de livrarea lor pana la tine acasa. Costul transportului se calculeaza in functie de valoarea bunurilor achizitionate si de distanta pana la locul unde trebuie sa ajunga. Serviciul include livrarea comenzilor cu un volum/greutate adaptate la capacitatea masinii care va efectua livrarea. Colegii nostri de la Biroul Informatii te vor ajuta cu detalii, astfel incat sa alegi cea mai buna varianta.
  Daca ai cumparat din magazinele Homelux Ploiesti sau Focsani produse in valoare de minim 1.500 Lei, iti asiguram transportul pana in fata casei fara costuri suplimentare, in limita a 30 Km dus-intors. La cumparaturi mai mici de 1.500 Lei, se achita un tarif de transport de 2 Lei/km + TVA.
  Daca ai cumparat din magazinul Homelux DN1 Value Centre din Balotesti produse in valoare de minim 2.000 Lei, iti asiguram transportul pana in fata casei fara costuri suplimentare, in limita a 30 Km dus-intors. La cumparaturi mai mici de 2.000 Lei, se achita un tarif de transport de 2 Lei/km + TVA.
  In cazul in care se depasesc cei 30 km distanta, se va achita un cost de transport (la Biroul Informatii sau la transportator, in functie de magazin) de 2 Lei/km + TVA pentru fiecare km in plus.
  Livrarea standard se face pana in fata imobilului iar preluarea bunurilor este in sarcina ta. Transportatorul iti va transmite telefonic ora aproximativa de livrare, in asa fel incat sa te organizezi si sa poti prelua bunurile cu forta de lucru proprie.
  In cazul in care doresti manipularea produselor pana in casa, se adauga un cost de 5% din valoarea produselor manipulate. Te rugam sa specifici in formularul de comanda, in campul de observatii, toate detaliile referitoare la transport si manipulare - locul exact unde se depun bunurile (in fata casei - livrare standard, manipulare pana intr-o anume incapare – ex: hol, bucatarie, dormitor), nr. etaje ce trebuie urcate, optiune acces la domiciliu, utilizare lift / scari, etc. E important sa avem toate aceste informatii pentru ca doar pe baza lor alocam numarul potrivit de oameni.
  Asigurarea cailor de acces pana in fata imobilului cat si pentru manipulare este in sarcina ta (ex: acces masina transport pe strazi inguste, strazi private, latimea usii sa permita introducerea articolelor pana in casa, acces la etajele superioare). In caz contrar, bunurile vor fi livrate pana la cel mai apropiat punct accesibil, fara returnarea contravalorii serviciului neprestat din aceasta cauza.
  La preluarea bunurilor te rugam sa faci dovada achitarii produselor prin prezentarea bonului fiscal (original sau copie), sa semnezi documentul de livrare si sa mentionezi pe acesta eventualele observatii. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Daca ai cumparat online:

  Costul de transport al produselor achizionate in magazinul online difera in functie de volumul si greutatea produselor. Inainte de a valida comanda online, ai posibilitatea sa alegi curierul. Pretul transportului este calculat automat si il poti vizualiza inainte de definitivarea comenzii. Livrarea produselor se poate realiza pana in fata usii sau pana in fata imobilului in care locuiesti, in functie de curierul pe care il alegi.

Descopera si celelalte servicii Homelux