Paturi copii

Paturi supraetajate pentru copii - Idei excelente pentru familii cu mai multi prichindei

Dormitorul poate deveni o camera insuficienta pentru familiile mari, deoarece mobilierul pentru o singura persoana nu poate fi o solutie optima. Daca ai gemeni sau mai multi copii, paturile suprapuse te pot scoate din orice incurcatura intr-o locuinta cu spatiu mic. In magazinul Homelux.ro exista produse de calitate, speciale pentru fete sau baieti sau baietei, dotate cu scara, pentru un acces rapid si usor, dar si saltele pentru copii, mese si scaune, comode si mese de infasat necesare in primii ani de viata. Aceste piese de mobilier pot completa cu succes tipul de amenajare dorit in dormitorul copiilor, in asa fel incat designul locuintei sa fie unul unitar.

Paturile supraetajate de la Homelux - Modele, materiale si culori diferite

Paturile etajate au diferite modele, somiere, scara sau canapea extensibila, dimensiuni potrivite pentru orice spatiu (2 x 90 x 200, 210 x 106,5/140 x 163,5, 205 x 96 x 161 cm), precum si culori si nuante care sa se armonizeze excelent cu atmosfera din interiorul dormitorului (alb, gri, roz, pin, sonoma). Toate produsele din magazinul nostru sunt fabricate din materiale de calitate superioara, robuste, care dureaza in timp, toate confectionate din materiale rezistente, cum ar fi lemn, metal si PAL.

Daca vrei sa ai o mobila de dormitor deosebita pentru camera ta sau mobilier special pentru camera copiilor, atunci cerceteaza cu atentie oferta Homelux si gaseste la preturi accesibile produsele de care ai nevoie.

Seteaza ascendent

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Seteaza ascendent

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista