Cardul de Fidelitate Homelux

Pentu clientii pasionati de amenajari si design, care apreciaza beneficiile atunci cand fac cumparaturi de la Homelux, exista programul de fidelitate Homelux.

Programul a fost gandit ca o mana de ajutor in proiectele tale de amenajare si design, oferind avantaje reale clientilor care cumpara din magazinele Homelux.

Card Homelux
Card Homelux Spate

Care sunt benefiiile de a fi parte din programul de fidelitate Homelux ?

Avantajele programului de fidelitate sunt :

  • 5% din valoarea cumparaturilor* de astazi, o poti folosi la cumparaturile viitoare. Poti cumula vouchere de la cumparaturile efectuate pana la 12 luni. Cumparatuile efectuate cu mai mult de 12 luni in urma, nu se mai pot lua in calcul, expira.
  • Afli primul de ofertele si evenimentele pe care le organizam – vei primi newsleter sau sms periodic cu informatii noi ;
  • Cumperi anumite produse si servicii cu preturi preferentiale.Ofertele se schimba si au perioada limitata de timp;
  • *Se calculeaza 5% doar din valorea produselor achizitionate, care nu sunt la promotie. Nu putem oferi reducere peste alta reducere.

Cu cât cumperi mai mult, cu atât economisesti mai mult. Ofertele noastre dedicate special clientilor fideli, te vor ajuta sã iei mai repede deciziile de cumpãrãturi! Astfel, cu cât valoarea achizitiilor tale este mai mare, cu atât vei obtine reduceri mai consistente! Orice client poate deveni client fidel în programul Homelux!

Cum intru in programul de fidelitate Homelux ?

Daca vrei sa beneficiezi de avantajele programului, este nevoie sa soliciti un card de fidelitate in orice moment doresti. Trebuie doar sã completezi formularul de aplicare cu datele tale si in baza formularului completat, obtii cardul de fidelitate ori la Biroul de Informatii din magazin ori in online. Mai poti aplica direct pe Virtual cards sau pe Cards4u , alicatii gratuite din Google Play sau App store.

Vreau acum cardul de fidelitate Homelux!

Doar in cativa pasi poti obtine cardul. Completeaza formularul si trimite cererea ta catre infoclient@homelux.ro

Descarca formularul de aplicare la Cardul de fidelitate Homelux.

Atentie!

Pentru a beneficia de toate avantajele cardului de fidelitate, nu uita sã prezinti cardul la casa de marcat la fiecare achizitie efectuatã în magazinele Homelux sau sa introduci seria cardului de fidelitate la cumparaturile facute in magazinul online.

Descrierea programului

Prin prezentarea cardului de fidelitate la casa de marcat pentru fiecare achizitie, sistemul va contoriza toate cumpãrãturile efectuate din orice magazin Homelux. Poti aduna mai multe vouchere valorice aferente mai multor achizitii sau le poti folosi individual pentru a plati o parte din cumparaturile pe care vrei sa le faci.