Cardul de Fidelitate Homelux

Pentu clientii pasionati de amenajari si design, care apreciaza beneficiile atunci cand fac cumparaturi de la Homelux, exista programul de fidelitate Homelux.

Programul a fost gandit ca o mana de ajutor in proiectele tale de amenajare si design, oferind avantaje reale clientilor care cumpara din magazinele Homelux.

Card Homelux
Card Homelux Spate

Care sunt benefiiile de a fi parte din programul de fidelitate Homelux ?

Avantajele programului de fidelitate sunt :

  • 5% din valoarea cumparaturilor* de astazi, o poti folosi la cumparaturile viitoare. Poti cumula puncte de la cumparaturile efectuate pana la 12 luni. Cumparatuile efectuate cu mai mult de 12 luni in urma, nu se mai pot lua in calcul intrucat expira.
  • Afli primul de ofertele si evenimentele pe care le organizam – vei primi newsletter sau sms periodic cu informatii noi ;
  • *Se calculeaza 5% doar din valorea produselor achizitionate, care nu sunt la promotie. Nu putem oferi reducere peste alta reducere.

Cu cat cumperi mai mult, cu atat economisesti mai mult. Ofertele noastre dedicate special clientilor fideli, te vor ajuta sa iei mai repede deciziile de cumparaturi! Astfel, cu cat valoarea achizitiilor tale este mai mare, cu atât vei obtine reduceri mai consistente! Orice client poate deveni client fidel în programul Homelux!

Cum intru in programul de fidelitate Homelux ?

Daca vrei sa beneficiezi de avantajele programului, poti solicita un card de fidelitate in orice moment doresti din magazinele fizice Homelux. Trebuie doar sa completezi formularul de aplicare cu datele tale si in baza formularului completat, obtii GRATUIT cardul de fidelitate in magazin la Biroul de Informatii in doar 5 minute.

Vreau acum cardul de fidelitate Homelux!

Pentru a benefcia acum de cardul de fidelitate, va asteptam in magazinele Homelux cu formularul completat si va vom emite cardul in 5 minute.

Descarca formularul de aplicare la Cardul de fidelitate Homelux.

Descrierea programului

Prin prezentarea cardului de fidelitate la casa de marcat pentru fiecare achizitie, sistemul va contoriza toate cumparaturile efectuate din orice magazin Homelux. Poti aduna puncte aferente mai multor achizitii sau le poti folosi individual pentru a plati o parte din cumparaturile pe care vrei sa le faci.

Atentie!

Pentru a beneficia de toate avantajele cardului de fidelitate, nu uita sa prezinti cardul la casa de marcat la fiecare achizitie efectuata in magazinele fizice Homelux.