Seturi mobilier terasa si gradina

Fie ca vrei sa iei micul dejun sau sa iti bei cafeaua in aer liber, fie ca vrei sa iti strangi familia si prietenii la un gratar, un mobilier gradina si terasa de calitate nu trebuie sa lipseasca din curtea ta. Pentru a completa decorul si pentru a te bucura in totalitate in zilele calduroase de spatiul pe care il ai la dispozitie, echipeaza-ti gradina sau terasa cu un set compus dintr-o masa si cateva scaune de la Homelux, unde sa-ti petreci timpul liber alaturi de cei dragi.

Set cu masa si scaune pentru gradina si terasa

Mobilierul pentru gradina este esential, mai ales daca vrei sa te bucuri la maximum de zilele frumoase in spatiul verde amenajat in propria curte. La Homelux vei gasi seturi cu mese si scaune simple, albe, negre, bej, maro sau gri, dar si cu elemente colorate (perne decorative verzi, galbene sau albastre). In ceea ce priveste materialul din care acestea sunt realizate, ai la dispozitie seturi mobilier terasa si gradina din aluminiu slefuit, lemn, metal sau plastic, cu elemente textile, din fibra sau din sticla, pentru ca tu sa poti crea un mediu perfect pentru a petrece timp de calitate in compania celor dragi.

Atunci cand alegi mobilierul pentru exterior, trebuie sa tii cont si de spatiul de care dispui si de necesitatile tale, deoarece la Homelux ai seturi cu o masa gradina sau terasa si 3, 4, 6 sau chiar 10 scaune. In plus, ti-am pregatit seturi confortabile cu masa, canapea, fotolii si perne decorative. De asemenea, daca ai o familie numeroasa sau iti place ca in week-end sa iti strangi toti prietenii la gratar, atunci setul cu scaune si masa extensibila este ceea ce ai nevoie.

Mobilier si accesorii pentru gradina si terasa – pentru toate gusturile

Daca nu vrei sa achizitionezi un set complet cu masa si scaune, la Homelux gasesti o gama variata de mese si scaune gradina si terasa, din diferite materiale, modele si culori. In plus, ai la dispozitie o multime de decoratiuni gradina si corpuri de iluminat (ghirlande sau lampi solare) de exterior, care sa completeze decorul.

Seteaza ascendent

15 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Seteaza ascendent

15 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista