Accesorii (intrerupatoare, prize etc)

Din locuinta unei persoane nu ar trebui sa lipseasca accesoriile electrice. In categoria destinata acestora vei gasi coliere din plastic, kituri de banda LED multicolora si adaptoare de priza cu doua si trei iesiri, extrem de folositoare pentru dormitoare, sufragerii si bucatarii.

Accesoriile de luminat tip banda led sunt disponibile intr-o lungime de la 2 pana la 2,5 m si au in dotare adaptor pentru alimentare, controler, telecomanda si pot si folosite pentru amenajarea oricarui spatiu din casa.

Prelungitoarele cu intrerupatoare de la Homelux - alegerea perfecta pentru locuinta ta

Pentru a oferi o siguranta cat mai mare tuturor persoanelor dintr-o locuinta, aici vei gasi prelungitoare pentru prize cu intrerupatoare modulare, la preturi extrem de accesibile, care au dotari speciale de protectie pentru copii si contra supratensiunii. Aceste avantaje sunt extrem de folositoare in cazul unui scurtcircuit al instalatiei electrice, pentru ca iti protejeaza celelalte electronice si electrocasnice.

Prelungitoare si alte accesorii de iluminat pentru o casa eficienta

Prelungitoarele se numara printre cele mai utile accesorii, iar la Homelux vei descoperi o multitudine de modele disponibile, confectionate din materiale calitative, precum metalul si plasticul. Poti opta pentru variante cu trei, patru sau sase prize, in culori neutre (alb, gri, negru), care sa nu deranjeze vizual in ansamblul interior al casei tale. Dimensiunea cablulului poate varia in functie de locul in care va fi amplasat si poate ajunge la o lungime de pana la 100 m, perfecta pentru zonele din casa mai greu accesibile, ca beciul, gradina, garajul sau balconul.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. BLOC MULTIPRIZA STROHM 4 PRIZE, 95X55X280MM, PROTECTIE COPII, GRI
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista