Oglinzi

Oglinzile decorative de la Homelux - Amenajari moderne, clasice, romantice

Amenajarea unei incaperi din locuinta trebuie sa tina cont de abordarea unui anumit stil, in jurul acestuia gravitand alegerea pieselor de mobilier si a diferitelor decoratiuni care vor completa minunat atmosfera dorita. Alaturi de tablouri, ceasuri, tapet si stickere decorative, oglinzile de la Homelux.ro pot sa capteze interesul vizual al oricarei persoane care trece pragul incaperii, indiferent ca este vorba despre hol, living, dormitor, baie sau scari, si pot sa intregeasca perfect designul ales de proprietar.

Astfel, daca te-ai gandit la o amenajare moderna a locuintei, poti opta pentru o oglinda decorativa de perete, cu rama aurie, sau pentru un produs cu diferite forme geometrice simple (rotunda, patrata, hexagonala, dreptunghiulara), cu dimensiuni potrivite, mari sau mici. Daca preferi mai degraba o amenajare romantica, mult mai indicate ar fi oglinzile de dimensiuni mari, cu forme mai complexe, chiar cu rama din lemn. Poti obtine si un spatiu elegant, clasic, alegand de pe site o oglinda simpla sau una cu suport din metal.

Oglinzi pentru decor in forma de soare - Alegerea potrivita pentru o amenajare fabuloasa

Unele dintre cele mai frumoase oglinzi ornamentale din magazinul nostru sunt cele in forma de soare. Ele imprima un aspect deosebit camerei si aduc in prim planul amenajarii simbolul solar. Pe site-ul nostru gasesti astfel de produse cu rama din metal, MDF sau lemn, de diferite dimensiuni, usor de montat in orice camera si simplu de intretinut. Alege o oglinda frumoasa si bucura-te de un interior fabulos!

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. OGLINDA HEXAGONALA, RAMA METALICA, 20X3 CM, CULOARE NEGRU
    OGLINDA HEXAGONALA, RAMA METALICA, 20X3 CM, CULOARE NEGRU
    Pret standard 29,90 lei Pret special 10,00 lei
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista