Mobilier hol

Mobilier pentru hol – transforma un spatiu simplu intr-unul util

Daca pana acum holul sau coridorul erau locurile din care se facea intrarea in restul locuintei, acum acest spatiu poate fi amenajat in asa fel incat sa capete si un rol util cu ajutorul mobilierului dedicat. Poti alege dintr-o gama variata de articole de mobilier in culori diferite si cu design variat, astfel incat sa-ti pui accentul pe decorarea acestei incaperi.

Poti alege cu incredere un dulap de haine pentru hol sau poti opta pentru pantofare si dulapuri de pantofi de diferite dimensiuni care sa incapa si in cele mai mici spatii si, bineinteles, nelipsitele cuiere si accesoriile acestora pentru o organizare simpla, dar de efect. Alege modele clasice si moderne de mobila pentru holul de la intrare, in culori neutre precum alb sau wenge, una dintre cele mai populare nuante ale momentului.

Mobila pentru hol – ofera identitate casei tale prin piese deosebite

Intrarea in casa reprezinta prima impresie pe care si-o face orice musafir, astfel ca mobila pentru holuri va oferi identitate vizuala intregii locuinte. Acum, poti achizitiona piese versatile si deosebite din lemn sau tapitate, pentru a crea ideea de confort. Pentru spatiile mici, un set de cuier cu dulap pentru hol va acoperi nevoia de depozitare a hainelor si pantofilor, in timp ce pentru cele mari poti alege corpuri separate, astfel incat sa folosesti tot spatiul disponibil in mod armonios.

Alege mobilierul pentru holul de la intrare in functie de criteriile dorite si completeaza-l cu corpuri de iluminat care sa il puna in valoare si care te vor ajuta sa transformi acest spatiu intr-unul plin de bun gust!

Seteaza ascendent

Articolele 25-27 din 27

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. CUIER HOL LAKIS, 60X29.5X191 CM, CULOARE SONOMA, PAL
  2. SET 3 BUC CUIER DE USA DIN POLIPROPILENA, DISPONIBIL IN 4 CULORI
    SET 3 BUC CUIER DE USA DIN POLIPROPILENA, DISPONIBIL IN 4 CULORI
    Pret standard 9,99 lei Pret special 1,50 lei
  3. PANTOFAR, 63X28X120.5 CM, 3 USI, CULOARE MARO WENGE, PAL
Seteaza ascendent

Articolele 25-27 din 27

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista