Cuiere si Accesorii

Cuierul este una dintre acele piese de mobilier care este asezata la mare cinste, langa usa de la intrare, in holul casei, servind ca spatiu pentru asezarea hainelor membrilor familiei sau musafirilor, dar si pentru agatarea diferitelor accesorii in baie sau in dormitor (in dulap, pe usa). In magazinul Homelux.ro vei gasi produse de calitate superioara, la preturi accesibile, astfel incat sa creezi o atmosfera deosebita acasa.

Cuier perete - Piesa estetica si functionala in orice locuinta moderna

Cuierele din magazinul nostru vin in completarea stilului ales pentru amenajarea casei. Acestea vin intr-o varietate de modele deosebite, fabricate din materiale rezistente, cum ar fi metalul, plasticul, polipropilena. Daca ai nevoie de un astfel de obiect decorativ intr-o anumita culoare, vei putea alege dintr-o paleta cromatica variata: alb, argintiu, auriu, cupru, gri, negru, multicolor. Produsele de pe rafturile Homelux.ro ofera numeroase avantaje: ofera economie de spatiu, sunt dotate cu oglinzi, cu agatatori metalice sau au compartimente pentru depozitarea diferitelor accesorii.

Cuier de perete - Comanda modelul preferat din mediul online!

Daca vrei sa-ti dotezi holul de la intrare, dormitorul sau baia cu un cuier de perete ieftin si bun, atunci poti alege unul dintre modelele clasice, deja consacrate, sau poate unul modern, care sa impresioneze prin designul deosebit (cu mesajul Home sau Bath, cuier care poate fi prins de usa, cuiere si accesorii cu agatatori colorate si forme spectaculoase). Obiectele au dimensiuni diferite si sunt potrivite pentru orice necesitate. In general, acestea au greutate mica si pot fi montate simplu, de catre proprietar, fara sa necesite interventia unui mester profesionist.

Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. CUIER, 45X45X175 CM, 12 AGATATORI, 3 PICIOARE, METAL, NEGRU
  2. CUIER, 45X45X175 CM, 12 AGATATORI, 3 PICIOARE, METAL, GRI
  3. CUIER, 45X45X175 CM, 12 AGATATORI, 3 PICIOARE, METAL, ALB
  4. SUPORT UMBRELE, 28X28X81 CM, NEGRU, METAL
  5. CUIER HOL DEAN, 90X34X182 CM, CULOARE SONOMA, CADRU METALIC, PAL
Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista