Covorase de intrare

Usa casei este primul lucru pe care musafirii tai il vad atunci cand vin in vizita, asa ca fa o impresie buna si adauga un covoras de intrare nu doar practic, ci si stilat. Homelux iti ofera o gama larga din care poti alege ceva pe gustul tau, indiferent ca iti doresti un pres in stil romantic, clasic sau modern.

Covorasul de intrare - o necesitate in orice locuinta

Daca design-ul tau interior este in stil romantic, la Homelux gasesti covorase in nuante pale, care sa se potriveasca de minune. Pentru fiecare stil de amenajare, ai diverse alternative la dispozitie pentru care sa optezi. Presurile pot fi asezate atat in interior, cat si in exterior, in functie de nevoile tale.  In plus, fiecare obiect din casa ta, chiar si cel de la usa, defineste cu desavarsire personalitatea locuintei, asa ca alege din magazinul nostru ce ti se potriveste!

Covoare si presuri pentru usa de la intrare

Indiferent de gusturile pe care le ai, la Homelux gasesti exact ceea ce cauti. Fie ca vrei un covoras de intrare simplu, fie unul colorat sau cu imprimeuri, aici ai o gama larga din care poti alege. In plus, nu doar modelele si nuantele sunt variate, ci si materialul si design-ul acestora. Poti alege presuri din fibra de cocos sau PVC in diferite dimensiuni si forme, printre care cele dreptunghiulare sau semicerc. Nu trebuie sa te limitezi, alege exact ceea ce te reprezinta si pregateste intrarea in casa pentru musafirii tai asa cum se cuvine!

Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. COVORAS INTRARE 60X80 CM, TEXTIL/VINIL, ANTRACIT
  2. COVORAS INTRARE 60X90 CM, TEXTIL/CAUCIUC, ANTRACIT
  3. COVORAS INTRARE 40X60 CM, TEXTIL/VINIL, ANTRACIT
Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista