Ingrijire personala

Aparate de masaj pentru picioare - Relaxare si confort in propria casa

Ingrijirea personala a devenit o rutina pentru toata lumea, asa ca majoritatea incearca sa gaseasca solutii pentru a transforma baia intr-un adevarat centru spa, bucurandu-se din plin de prezenta diferitelor electrocasnice mici extrem de utile, cum ar fi aparatul de masaj pentru picioare sau uscatoarele de maini. In magazinul Homelux.ro poti descoperi produse speciale pentru ingrijirea corpului, alaturi de alte electrocasnice mari si mici, de decoratiuni, corpuri de iluminat, covoare si covorase pentru baie sau de alte piese de mobilier pentru baie si nu numai, ce pot completa minunat interiorul oricarei locuinte.

Aparate de masaj pentru picioare si uscatoare de maini profesionale - Functii si caracteristici de top

Daca ai nevoie de imbunatatirea circulatiei sangvine, de ameliorarea durerilor de picioare, de eliminarea celulelor moarte sau a bataturilor, aparatul de masaj pentru picioare de la Homelux.ro va reprezenta optiunea durabila si usor de folosit, fiind simplu de intretinut. Pentru a stimula muschii este inzestrat cu un sistem revolutionar de masaj, ceea ce va spori confortul proprietarului. Dotat cu greutate mica si dimensiuni reduse, aparatul poate fi transportat dintr-un loc in altul, chiar luat in vacante cu familia. Se remarca materialele robuste, cele 4 programe cu care este dotat, consumul mic de energie electrica, precum si existenta telecomenzii care faciliteaza accesul.

Tot in magazinul nostru vei descoperi si uscatoarele de maini potrivite pentru montarea in orice tip de baie, dotate cu senzor infrarosu, care igienizeaza si usuca perfect pielea. Produsele sunt albe, au consum de energie electrica de 1200, 2000 W si forme moderne.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. ORGANIZATOR ACCESORII MACHIAJ 14X14X4.5 CM, 2 COMPARTIMENTE, CAPAC CU OGLINDA ROTUNDA, TRANSPARENT
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista