Accesorii baie

Accesorii pentru baie – Adauga un plus de confort si estetica acestei incaperi

Numarul de articole pentru menaj si accesorii pentru baie parca nu a fost niciodata atat de mare ca acum. De la materiale si pana la modele disponibil, poti alege tot ce ai nevoie si in cate combinatii doresti atunci cand vrei sa amenajezi un spatiu confortabil, dar si placut si armonios din punct de vedere estetic. De la bateriile pentru baie si pana la suportul pentru periuta de dinti si de sapun, iti poti concepe un design unic.

Daca esti in cautarea unor accesorii de baie ieftine, te poti baza pe o gama variata de perii de WC, suporturi pentru sapun, dar si alte elemente pe care le poti gasi in set sau separat, astfel incat sa iti pui amprenta in felul in care doresti sa arate aceasta incapere.

Accesorii pentru baie – Alege elemente rezistente si de calitate

De la perdelele si accesoriile pentru dus si pana la capacul pentru WC, cosul de rufe si suportul de prosoape, iti poti utila baia cu toate articolele de care ai nevoie pentru a trasnforma baia intr-o adevarata oaza de relaxare. Mai mult, cu ajutorul acestora, vei avea tot ce iti trebuie la indemana tot timpul.

Alege accesoriile sanitare pentru baie online si comanda tot ce ai nevoie cu efort minim, dar mai ales fara a mai fi nevoie sa te deplasezi nicaieri. Organizeaza acest spatiu dupa nevoile tale si ale familiei tale si alege obiecte de o calitate si frumusete deosebite de la Homelux.

Seteaza ascendent

Articolele 193-199 din 199

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. SUPORT SAPUN PEARL
  SUPORT SAPUN PEARL
  Pret standard 3,99 lei Pret special 2,00 lei
 2. BATERIE LAVOAR OZEAN
  BATERIE LAVOAR OZEAN
  119,00 lei
 3. BATERIE CADA OSTEN
  BATERIE CADA OSTEN
  339,00 lei
 4. BATERIE CADA OZEAN
  BATERIE CADA OZEAN
  139,00 lei
 5. BATERIE LAVOAR ROTENBURG
  BATERIE LAVOAR ROTENBURG
  89,90 lei
 6. BATERIE LAVOAR OSTEN
  BATERIE LAVOAR OSTEN
  239,00 lei
 7. BATERIE CADA ROTENBURG
  BATERIE CADA ROTENBURG
  109,00 lei
Seteaza ascendent

Articolele 193-199 din 199

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista