Blog » Idei pentru tine si casa ta » Idei de cadouri pentru mama: Homelux iti propune +26 idei si sugestii de cadouri

Idei de cadouri pentru mama: Homelux iti propune +26 idei si sugestii de cadouri

Mama este una dintre cele mai importante persoane din viata oricarui om, indiferent de varsta pe care o are, caci ea este singura prezenta feminina care te va sustine si iti va fi alaturi tot timpul. Sunt cateva momente importante pe care nu ar trebui sa le omiti, aratandu-i mamei tale recunostinta , dar si admiratia pe care i-o porti prin mici gesturi si detalii. Nu uita, insa, ca nu doar aceste momente sau evenimente consituie un prilej pentru a ii oferi un cadou, ci ai putea sa o faci din cand in cand, atunci cand simti nevoia, chiar daca nu este o ocazie speciala.

Publicat: 3 decembrie 2018
Categorii: Idei pentru tine si casa ta

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Idei de cadouri pentru mama de Craciun

De regula, in aceasta perioada, darurile sunt inspirate de bucuria sarbatorilor de iarna, majoritatea persoanelor alegand diverse obiecte sau cadouri de toate felurile ce fie, amintesc de perioada sarbatorilor, fie sunt specifice anotimpului. Iata cateva idei pentru a o surprinde placut pe mama ta cu ocazia sarbatorile ce bat la usa!

Decoratiuni si, eventual, putin ajutor la decorat locuinta

In perioada sarbatorilor, aceasta idee s-ar putea sa fie una potrivita.  Mai ales daca mama ta este genul de persoana care isi doreste ca lucrurile sa fie puse la punct sau este tot timpul atenta ca in perioada Craciunului din casa sa nu lipseasca bucuria, armonia, linistea si caldura sarbatorilor, ai putea sa o surprinzi, din timp, cu un astfel de cadou.

> DESCOPERA COLECTIA DE ARTICOLE DECORATIVE DE SEZON

Un kit complet de ingrijire personala

Dupa tot efortul pe care o femeie, in special, o mama, il depune pentru toate pregatirile din perioada Caraciunului si a sarbatorilor de iarna, ar merita putina recunostinta materializata printr-un cadou personal, precum un set de ingrijire personala,  care sa ii ofere mamei tale un moment special, de rasfat.

> DESCOPERA COLECTIA DE ARTICOLE INGRIJIRE PERSONALA

O zi de relaxare la un centru spa

Tot pe acelasi principiu, ai putea sa ii oferi mamei tale o dovada in plus de apreciere pentru toata munca depusa in ultima vreme. In mod cert, o zi la spa, unde sa se bucure de un masaj de relaxare, dar si de alte proceduri benefice o va bucura si ii va face ziua mult mai frumoasa.

> DESCOPERA COLECTIA DE LUMANARI SI AROMATERAPIE

Un aranjament floral cu tematica de Craciun

Nu uita ca florile sunt destul de apreciate de femei. Daca vrei sa o suprinzi in aceasta perioada, ar trebui sa nu uiti si acest detaliu. Cumpara-i mamei tale un aranjament floral deosebit, inspirat din tematica sarbatorilor de iarna si nu uita sa ii lasi si un mic biletel in care sa iti expui gandurile si sentimentele.

Idei de cadouri pentru 8 martie ( ziua mamei/ziua femeii)

Pentru orice mama, ziua de 8 martie este cea mai frumoasa sarbatoare, intrucat are ocazia an de an sa multumeasca pentru faptul ca si-a dus la bun sfarsit una dintre misiunile cele mai importante din viata unei femei, aceea de a da nastere unui copil. La fel de importanta ar trebui sa fie si pentru tine aceasta sarbatoare, aratandu-i mamei tale ca ii multumesti pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului, pentru toate sfaturile pretioase pe care aceasta ti le-a dat si pentru faptul ca este prezenta tot timpul si vegheaza asupra binelui tau.  In semn de recunostinta, ai putea sa ii oferi in dar urmoatoarele lucruri:

Obiecte vestimentare care stii ca ii sunt pe plac sau un voucher de cumparaturi de la magazinul ei preferat

O mama va pune pe primul loc tot timpul prioritatile familiei, in special cele ale copiilor, iar de cele mai multe ori, va prefera sa se puna pe ea pe ultimul loc, mai ales atunci cand vine vorba de cumparaturi personale precum cele legate de vestimentatie. Daca ii cunosti gusturile, ii poti darui o piesa vestimentara pe care aceasta dorea sa si-o ia sau chiar un gift card pe care sa pui o suma de bani, pentru ca mama ta sa isi poata cumpara ceea ce isi doreste.

Un aranjament de flori de primavara

Florile vor fi tot timpul apreciate si sunt un cadou la indemana, atunci cand esti lipsit de inspiratie. Nu uita, totusi, ca acesta gest este mai mult simbolic, asadar ai putea sa ii iei si alt cadou pe langa aranjamentul floral.

> DESCOPERA COLECTIA DE GHIVECE

O vizita la salonul de infrumusetare

Intrucat aceasta sarbatoare ar trebui sa fie despre femei, este important sa ii oferi mamei tale momentul ei de relaxare. O vizita la un salon de infrumusetare o va bucura foarte tare, intrucat poate avea mai multa grija de aspectul ei fizic, fie schimbandu-si coafura, culoarea parului sau beneficiind de un tratament corporal.

Obiecte personalizate cu mesaje pentru mame

De asemenea, intrucat in data de 8 martie, majoritatea persoanelor sarbatoresc si ziua mamei, nu doar a femeii, nu uita ca un mesaj dedicat acestui eveniment ar putea constitui un cadou excelent. O cana personalizata, un pandantiv cu poza sau orice alt obiect pe care il gasesti potrivit si consideri ca i-ar placea mamei tale este ideal acestei ocazii.

Un tablou cu mama-fica/ mama-fiu

Un tablou in care sa ilustrezi unul dintre cele mai frumoase momente din copilarie sau din viata voastra sau chiar o sedinta foto impreuna.

> DESCOPERA COLECTIA DE TABLOURI SI RAME FOTO

Bijuterii pe care stii ca le indrageste sau accesorii personalizate

Idei de cadouri pentru ziua de nastere a mamei

Aceasta zi ar trebui sa fie un motiv de sarbatoare pentru intreaga familie, deoarece o mama, o prezenta feminina poate face diferenta, de cele mai multe ori, aducand armonie si bunastrare in caminul propriu. Iata ce ai putea sa ii cumperi mamei tale, fie singur, fie impreuna cu familia.

O excursie cu toata familia sau doar pentru ea

Cadoul ideal pentru a petrece mai mult timp impreuna sau pentru a va distra si relaxa. De asemenea, ai putea sa ii organizezi o astfel de excursie impreuna cu prietenele cele mai apropiate, caci in mod cert nu a mai avut parte de astfel de momente de ceva timp.

Accesorii pe care aceasta le indrageste

In mod sigur se va bucura sa primeasca un astfel de cadou, mai ales daca este o persoana cocheta, pasionata in egala masura de moda si de accesorii.

O pictura, o caricatura sau un tablou de familie 

Daca este pasionata de arta, cel mai probabil i-ar placea sa primeasca un tablou sau chiar o caricatura reprezentativa pentru familia voastra.

Ce cadouri ii poti face mamei pentru sarbatorirea unui moment important din viata profesionala

Nu uita sa ii oferi mamei tale tot suportul si sprijinul necesar pentru diferite ocazii, intrucat pe langa faptul ca are grija de intreaga familie isi doreste sa exceleze in plan profesional. Incununeaza cu succes orice progres al mamei tale si ofera-i increderea de care aceasta are nevoie. De asemenea, ai putea sa sarbatoresti evenimnetul, oferindu-i un cadou sugestiv si semnificativ pentru aceasta.

Un obiect personalizat ( o medalie,  o cupa, o statuie, etc.)

Cadouri pentru mama ta in functie de personalitatea acesteia si stilul de viata pe care-l are

Un lucru important de care trebuie sa tii cont atunci cand faci cadou unei persoane, chiar si mamei tale, este sa iti ghidezi alegerile in functie de personalitatea ei, pentru a putea face alegerile cele mai inspirate si pentru a putea surprinde cu un dar pe masura asteptarilor.

Idei de cadouri pentru o mama energica

Daca mamei tale ii place sa fie tot timpul in miscare si are inclinatii pentru sport, isi doreste sa isi mentina spiritul si trupul vesnic tanar, ai putea sa o surprinzi cu un cadou din aceasta gama, fie ca este vorba despre un echipament sportiv, accesorii pe care sa le poata folosi la sala sau chiar un voucher care sa includa diverse sedinte de aerobic sau alte sporturi si activitati fizice preferate de mama ta.

Idei de cadouri pentru o mama pasionata de gatit

Se spune ca cea mai buna mancare este cea pe care o gateste mama cu tot sufletul. Daca mama ta este pasionata de gatit, nu te grabi sa ii iei anumite ustensile practice pentru bucatarie, ci incearca sa pui mai presus pasiunea ei. Spre exemplu, poate isi doreste sa guste un preparat exclusivist sau sa intalneasca un bucatar celebru, ori isi doreste o carte de bucate cu autograful acestuia. Incearca sa vezi care dintre aceste optiuni i-ar face placere mamei tale, inainte de a ii cumpara un robot de bucatarie sau ustensile casnice.

> DESCOPERA ROBOT DE BUCATARIE

> DESCOPERA COLECTIA DE USTENSILE PENTRU GATIT

Ce ii poti cumpara unei mamici cool

Daca mama ta face parte din aceasta categorie de persoane, ar trebui sa o suprinzi aratandu-i ca te bucuri de prezenta ei chiar si in cele mai intense momente si aventuri. Descopera ce activitati ii plac, si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, alege sa petreci o zi impreuna cu mama ta intr-un loc de-a dreptul palpitant, precum un parc de distractii sau facand diverse sporturi extreme (alpinism, parasutism, etc.)

Sfaturi generale pentru alegerea unui cadou perfect pentru mama ta

Oricare ar fi motivul pentru care sa ii faci mamei tale un cadou si orice varianta de mai sus ai alege, nu uita ca acesta trebuie daruit din inima. Chiar daca ti se pare ca nimeni nu o cunoaste mai bine pe mama ta decat tine, sunt cateva criterii generale de care ar trebuie sa tii cont pentru a face alegerea potrivita:

Incearca sa te concentrezi pe dorintele si nevoile ei ca femeie, nu pe cele ale familiei;

Nu ii face cadouri care ar putea avea o conotatie nepotrivita, precum seturi de gatit, creme antirid sau pentru combaterea celulitei. Oricat de tare si le-ar dori nu ai vrea sa scoti in evidenta aceste lucruri, ci sa ii amintesti ca este o femeie frumoasa si eleganta in ochii tai;

Oricare ar fi alegerile tale, nu uita ca un cadou este mult mai apreciat daca este daruit din suflet si nu trebuie sa astepti o ocazie speciala sau un eveniment anume pentru a ii arata mamei tale dragostea pe care i-o porti si recunostinta.

Pozele din acest articol au fost preluate din urmatoarele surse:

www.pinterest.com

Produse asociate

59,99 lei

Vezi mai multe

69,99 lei

Vezi mai multe

99,99 lei

Vezi mai multe