Blog » Amenajari » Livinguri clasice: Homelux iti ofera +90 poze si idei de amenajare ca in reviste

Livinguri clasice: +90 poze si idei de amenajare pentru un living ca in reviste

Iti doresti o schimbare a decorului in casa ta? Iata cum poti, pe baza principiilor regasite in stilul clasic, sa creezi un design interior perfect pentru tine! Afla secretele amenajarii unui living clasic, personalizandu-l cu ajutorul propriilor preferinte estetice si stilistice!

Publicat: 26 noiembrie 2018
Categorii: Amenajari

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Esti dornic de o schimbare in locuinta ta? Iti doresti ca sufrageria sa fie mai primitoare? Ai vrea sa iti amenajezi livingul in stil clasic, insa nu stii de unde si cu ce sa incepi? Este foarte important ca propriul camin sa iti ofere un confort crescut, oferindu-ti posibilitatea sa te relaxezi si odihnesti corespunzator. Investeste in produse de calitate, tinand cont atat de utilitatea achizitiilor cat si de design-ul lor pentru ca “acasa” sa aiba o ambianta placuta.

Stilul clasic are caracteristici proprii, care insa, pot fi personalizate si interpretate in functie de viziunea si dorintele, nevoile, pe care le are proprietarul imobilului

Amenajarea livingului clasic in functie de paleta cromatica

  • Amenajare living clasic alb

  • Amenajare living clasic negru

  • Amenajare living clasic in culori pastelate

Amenajarea livingului in functie de stilul de viata

Este foarte important ca propriul camin sa iti reflecte personalitatea, dar si stilul de viata. Amenajarea livingului este esentiala deoarece aceasta incapere gazduieste cel mai des musafirii pe care ii ai, spunandu-le o poveste despre tine, cu ajutorul alegerilor stilistice si estetice pe care le faci.

  • Elegant

O amenajare a livinigului eleganta pune foarte mult accent pe simplitate si pe imaginea de ansamblu formata. Aceasta alegere se bazeaza pe combinatii cromatice a diverse nuante si tonuri de non-culori, imbinate cu “o pata de culoare” care sa reprezinte centrul de atentie vizuala.

  • Amenajare living clasic de lux

Amenajarea livingului clasic intr-o maniera luxurianta, necesita un mic research asupra posibilitatilor pe care le ai, dar si consultarea cu un specialist. Aceasta abordare pune foarte mult accent pe unicitatea si valoarea fiecarei piese decorative, in mod special cand acestea sunt tablouri sau opere de arta.

Amenajarea sufrageriei clasice in functie de dimensiunile sale

  • Amenajare living clasic mic

Pentru sufrageriile care nu au o arie folosibila foarte mare, este important sa pui accentul pe utilitatea pieselor de mobilier si pe contributia lor stilistica pe care o aduc in imaginea de ansamblu a camerei. Amenajarea livingului clasic necesita timp si rabdare pentru a putea lua in considerare mai multe variante de design interior, alegand-o pe cea mai potrivita tie. Pentru a avea parte de un spatiu mai aerisit, mai luminos, integreaza in design-ul sufrageriei oglinzi sau geamuri mari.

  • Amenajare living clasic mare

Daca spatiul living-ului iti permite, opteaza pentru piese de mobilier cat mai deosebite, care sa ii transpuna pe oaspetii tai intr-o alta epoca. Ai grija la cursivitatea vizuala pe care imaginea de ansamblu o ofera, mentinand o paleta cromatica simpla, impunandu-ti propria viziune si propriul simt estetic cu ajutorul elementelor de decor.

Amenajarea living-ului clasic in functie de tipul locuintei

  • Amenajare living clasic la casa sau curte

  • Amenajare living clasic de apartament la bloc

Amenajarea livingului clasic in functie de tipul sufrageriei

  • Amenajare living clasic open-space

  • Amenajare living clasic closed-space

Amenajarea livingului in functie de forma sa geometrica

  • Patrata

  • Dreptunghiulara

Produse asociate

1.899,00 lei

Vezi mai multe

599,00 lei

Vezi mai multe

599,00 lei

Vezi mai multe