Blog » Idei pentru tine si casa ta » Idei de cadouri pentru familie: Homelux iti spune ce sa alegi in functie de ocazie

Idei de cadouri pentru familie: Homelux iti spune ce sa alegi in functie de ocazie

Vrei sa oferi unei familii un cadou deosebit, de care se pot bucura toti membrii sai? Se apropie o ocazie speciala pentru ei si inca nu stii ce sa le daruiesti? Odata cu intemeierea unei familii, valorile si prioritatile membrilor sai se schimba. Astfel, un cuplu care a trecut in aceasta frumoasa etapa, va avea mereu in topul aspectelor semnificative din viata sa, sanatatea, confortul si siguranta celor dragi, punand pe primul loc amintirile. Totodata, planul material, financiar, are un rol esential in dezvoltarea si evolutia unei familii, asa ca nu poate fi neglijat. Exista multiple idei de cadouri pentru familii, din care tu trebuie sa o alegi pe cea mai buna si potrivita celor dragi tie!

Publicat: 3 decembrie 2018
Categorii: Idei pentru tine si casa ta

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Sugestii de cadouri pentru familii, cu ocazia sarbatorilor

Idei de cadouri de Craciun pentru familii

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, incepe si sezonul cumparaturilor. Atmosfera din preajma Craiunului este speciala, fiind perceputa de cele mai multe ori ca o perioada a povestilor spuse in fata semineului. Daca vrei sa impresionezi membrii unei familii, concentreaza-ti atentia mai mult pe impactul emotional al darurilor oferite. Totodata, nu uita ca daca alegi sa achizitionezi un produs care este mai mult util, sau pur decorativ, acesta trebuie sa se poata integra cat mai usor in design-ul interior al imobilului in care locuieste familia. Printre cele mai populare idei de cadouri de Craciun pentru familii, se numara:

Daca dragii tai prieteni au devenit recent parinti, optiunile tale includ si:

  • O sedinta foto profesionala, cu tema de Craciun;
  • Jocuri de societate pentru familii (table board games);
  • Un set de mulaj care va ajuta la imortalizarea clipelor mezinului, la primul sau Craciun;
  • Un tablou personalizat, special, care sa ii reprezinte pe toti membrii familiei;
  • Tinute asortate pentru serile libere petrecute impreuna.

Cadouri pentru familii cu ocazia Pastelui

Pastele este una dintre cele mai importante si speciale sarbatori religioase. “Iepurasul” are o gama vasta de idei de cadouri pentru familii din care poate alege, tinand cont mereu de stilul de viata, principiile si traditiile adoptate de familia pe care o viziteaza.

Cu aceasta ocazie, incearca sa oferi membrilor familiei daruri individuale, cautand sa pui mai mult accent pe utilitatea achizitiilor pe care le faci. Printre cele mai populare daruri, se numara:

Idei de cadouri pentru familii, cu ocazia unui eveniment special din viata lor

Casa noua

Darurile de casa noua sunt considerate foarte importante, datorita simbolisticii si superstitiilor dezvoltate de-a lungul timpului. Achizitionarea unui imobil de catre o familie, este un pas foarte important pentru membrii sai, acestia facand o investitie majora in viitorul lor. Exista foarte multe mituri legate de darurile de “casa noua”, insa acestea sunt influentate in mare parte, de intensitatea credintei care le este atribuita. Astfel, pentru a te asigura ca oferi un cadou frumos, deosebit, de folos si care nu este in contradictie cu zicalele populare, traditionale, opteaza pentru:

  • O planta – inclusiv in Feng Shui, aceasta se crede ca daca este sanatoasa si intretinuta corespunzator, va aduce belsug celor care locuiesc in imobil;
  • Un aparat electrocasnic – se spune ca niciodata nu sunt prea multe ajutoare in bucatarie sau in mentinerea curateniei unui camin, asa ca nu ezita sa te consulti cu familia care se muta, afland astfel ce nevoi materiale au, din acest punct de vedere;
  • “Lucky Charm” – in functie de relatia pe care o ai cu familia pe care o vizitezi, poti opta pentru un “talisman norocos”. Traditiile mai multor culturi considera ca 7 elefanti de dimensiuni diferite fiecare, aduc noroc si belsug in casa. Totodata, un cos plin cu merinde (inclusiv sare, paine, orez, etc.) si vin rosu, vor atrage bogatia in noul camin al familiei.
  • Obiecte decorative – desi gestul este deosebit si solicitant din anumite puncte de vedere, daruirea unei decoratiuni nu este mereu o alegere buna. Odata amenajata o locuinta, noile achizitii sau daruri care vor completa imaginea de ansamblu trebuie sa se integreze in “peisaj”. Astfel, asigura-te ca faci o alegere potrivita, tinand cont de stilul de viata pe care familia il are, dar si de gustul lor estetic.

Venirea unui copil in viata cuplului

Cu ocazia intregirii familiei de catre un copil, toata atentia cuplului se va indrepta spre micut. Nu neglija acest aspect si surprinde-ti prietenii cu un cadou pentru toti membrii, care sa ii ajute sa captureze efemerele clipe de acum, pentru eternitate:

  • O sedinta foto pentru intreaga familie;
  • Un set de mulaj pentru parinti si copil (copii);
  • Un tablou hand-made personalizat;
  • Un produs dedicat celui mic de care au nevoie (biberon special, carut pentru bebe, jucarii, scaun pentru masina, balansoar, achizitii moderne care sa le usureze munca).

Aniversarea casatoriei

Aniversarea casatoriei este speciala pentru orice familie, deoarece marcheaza trecerea unui an plin de evenimente importante, frumoase sau grele, peste care cuplul a reusit sa treaca, relatia lor intarindu-se si consolidandu-se si mai bine. Sunt multiple idei de cadouri pentru familie, cel mai potrivit insa, fiind cel de care cei doi indragostiti se vor bucura pentru o perioada de timp indelugata. Inainte de a face orice investitie, hotaraste-te daca te vei axa mai mult pe rolul practic al darului, ori pe impactul emotional pe care il va avea.

Intocmeste din timp o lista de posibile cadouri pentru familia speciala pe care doresti sa o surprinzi, astfel incat sa fii pregatit. Alege un cadou inedit pentru persoanele deosebite din viata ta, investind in amintiri!

Surse foto:

  • www.dhresource.com
  • www.images-na.ssl-images-amazon.com
  • www.sewing.com
  • www.kidskutekreations.com
  • www.pcclinic.info
  • www.techchatroom.com
  • www.christmaspresent.org
  • www.pinterest.com
  • www.content.podarki.ru

Produse asociate

31.99 lei

Vezi mai multe

34,99 lei

Vezi mai multe

24,99 lei

Vezi mai multe